Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Xerdniss

Xerdniss

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Xerdniss
2. Wiek: 23 lata.
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak.
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: Tak, Moja nazwa na DC to xerdniss :)
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Byłem graczem pierwszej edycji 14 lat temu a teraz goszczę już na serwerze od dwóch edycji :)
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: karaoke3223
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 20h
- TeamSpeak3: 10h
- Discord: 20h
- Forum: 10h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 16h. 4m.
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: Nigdy.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ...

Cześć, mam na imię Rafał i gram w Minecrafta od wielu lat, regularnie i z dużym zaangażowaniem. Interesuję się informatyką, programowaniem i technologią, co często przekłada się na to, jak gram – lubię tworzyć, organizować i pomagać innym. Na co dzień pracuję jako agent nieruchomości i prowadzę własną firmę, więc wiem, co to odpowiedzialność i dobra organizacja. Minecraft to dla mnie nie tylko gra, ale też sposób na relaks i kontakt z innymi ludźmi.

Cenię sobie porządek na serwerze i dobrą atmosferę, dlatego chętnie pomagam nowym graczom i dbam o to, żeby każdy czuł się dobrze. Mam spore doświadczenie z serwerami – zarówno survival, jak i modowanymi – więc wiem, jak reagować w różnych sytuacjach. Jako moderator byłbym aktywny, sprawiedliwy i zaangażowany. Minecraft to moja pasja, a bycie częścią administracji byłoby dla mnie kolejnym krokiem, żeby dać coś od siebie społeczności.

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: ...Powinniście wybrać mnie, bo jestem aktywnym i doświadczonym graczem, który zna zasady fair play i potrafi utrzymać porządek na serwerze. Mam spokojne podejście do ludzi, potrafię rozwiązywać konflikty bez zbędnych emocji, a jednocześnie wiem, kiedy trzeba zareagować stanowczo. Mam doświadczenie z różnymi typami serwerów, więc szybko odnajduję się w nowym środowisku. Dodatkowo jako programista rozumiem techniczną stronę gry, co może się przydać przy zgłaszaniu lub analizowaniu błędów. Jestem też odpowiedzialny – pracuję zawodowo, więc wiem, co to obowiązki i jak się ich trzymać. Jeśli szukacie osoby, która będzie realnym wsparciem dla administracji, to jestem odpowiednim kandydatem.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: ...Jak najbardziej :)
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: ...Prowadzę kilka fanpageów - między innymi mojej agencji nieruchomości oraz stowarzyszenie charytatywne, dwie działalności które polegają na ciągłym kontakcie z ludźmi i trzymania wysokich standardów etyki :)
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: ...Bardzo dobrze. Jestem na bieżąco z aktualnościami.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ...Chęć wspierania społeczności realcraft.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...Wyśmienicie!
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: ...Nie posiadam.
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: ...Tak :)
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: ...Tak!
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: ...Jak najbardziej!
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: ...Posiadam swoje serwery Discord aczkolwiek nie są to komercyjne serwery, a prywatne. :)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Bez tytułu.png

• Superka 2
  • Like 2

Osobiście jestem na tak!

Czytając to podanie już odczułam zapał z jakim podchodzisz do szansy zostania modchatem. Wszystko ładnie i spójnie. Na plus doświadczenie i czas jaki chcesz poświęcić na serwer. Ładnie się wypowiadasz, widać że jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. 

trzymam kciuki i życzę powodzenia!

• Superka 1

❤️ Helpka ❤️ 

Nie kojarzę cię z nicków ale tak jak Helpka napisała widać potencjał w twoim podaniu i chęć zaanagażowania. Myślę, że na tak i powodzonka! 

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Doceniam rozpisane podanie, jest ono bardzo ładne. Mimo wszystko jednak uważam, że jeśli chcemy, żeby rekrutacja była rzetelna, to wrzucanie rzeczy takich jak na screenie nie brzmi zbytnio obiektywnie. Wiem, że pewnie część osób zarzuci mi czepialstwo oraz to, że takie słowa na nic nie wpływają, ale dla mnie pozostawiają lekki niesmak. Po prostu mała personalna opinia. 

image.png.242cbe2d6fe4b2311ef3a3f28c293ab7.png

• Superka 1
  • Like 2

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png

9 minut temu, szmitenhoh napisał:

Doceniam rozpisane podanie, jest ono bardzo ładne. Mimo wszystko jednak uważam, że jeśli chcemy, żeby rekrutacja była rzetelna, to wrzucanie rzeczy takich jak na screenie nie brzmi zbytnio obiektywnie. Wiem, że pewnie część osób zarzuci mi czepialstwo oraz to, że takie słowa na nic nie wpływają, ale dla mnie pozostawiają lekki niesmak. Po prostu mała personalna opinia. 

image.png.242cbe2d6fe4b2311ef3a3f28c293ab7.png

Ktoś to chyba pizzy z anansem nie lubi... Ale spokojnie! Znajdzie się i salami :)

KidMod

Podanie ładnie rozpisane. Widać, ze Ci zależy. Nie znam Cię jakoś wybitnie ale widziałem na serwerze. Myślę, że współpraca mogłaby być na wysokim poziomie Panie Przedsiębiorco. 

‚ Odniosę się do tego co napisała

@szmitenhoh

Uważam troszkę inaczej. Rozbawiło mnie to w jakiś sposób. Promocja swojej Kampanii haha ‚

Podanie oceniam POZYTYWNIE 

• Superka 1

podanie ładne, więc jestem na tak. Ale nie pisz, że hawajska dla wszystkich - źle to wygląda, inni zostani zjechali za podobne pisanie ;) (hawajską lubie, wiec to nie o to chodzi)

• Superka 3