Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość 5zka

Wyróżnione odpowiedzi

Gość 5zka
Wzór podania:

1. Nick na serwerze: 5zka
2. Wiek:17
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? (tak/nie): Tak,posiadam

3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak podaj nazwę użytkownika:random5zka
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: pół roku  ale na nonpremium 

5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz to wymień je tutaj: Szymiii 
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer:3h
- TeamSpeak3:Nie używam, lecz gdy będzie to potrzebne napewno założe i mogę spędzać czas tak samo jak na discordzie czyli 4 godziny

- Discord:4h
- Forum: 2h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? (/stats - dowód ss): 2himage.thumb.png.9990ed79f9cfad3657e4cabe306cf1b0.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? (jeżeli tak, prosimy o podanie powodów): Nigdy
9. Parę zdań o sobie (minimum 8 zdań):

Witam nazywam się Szymon mam 17 lat , chodzę do technikum na kierunek Logistyk . Interesuje się motoryzacją jazdą na rowerze typu dirt. W wolnym czasie lubię sobie pograć w gry lub oglądać filmy animowane, niedawno wróciłem do montowania filmów z pvp 1.16+ z czego jestem na niektórych serwerach znany. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości oraz osobą która lubi pomóc osobie która tego potrzebuje i to skłania mnie do wstąpienia do administracji. W moderowaniu serwerów mam doświadczenie na moment pisania tego podania jestem moderatorem na serwerze PvP więc jakiekolwiek doświadczenie posiadam. Mam kotka który nazywa się Ciacho oraz dwie świnki morskie. Lubię chodzić na ,,spacery'' po lasach  z muzyką. Z charakteru jestem  o stalowych nerwach, oraz umiem zachować spokój 

i nie dać się sprowokować/
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?:  Mam doświadczenie w pełnieniu roli administratora co opisałem powyżej, jestem osobą przyjazną ,umiem szybko załapać kontakt z drugą osobą. Chciałbym aby na czacie minecraft był porządek bez mowy nienawiści oraz toksycznych wiadomości  

11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak , jak najbardziej ponieważ będę dawał z siebie jak najwięcej by udowodnić ,że nadaje się na przypisaną mi role
12. Jakie jest twoje doświadczenie? (nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie):  Z świata minecrafta mam sporo jeśli chodzi o bycie w administracji, natomiast w Internecie może jako Tik Toker 

13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?:Tak jestem na nowo z nowymi mechanikami gry, natomiast jeśli chodzi o znajomość serwera oceniam na 8/10
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Zawsze lubiłem takie tryby jak survial, one block , sky block oraz chciałbym być kimś więcej niż graczem ponieważ czuje ,że nadaje się na administratora 

15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?:  W bardzo dobrym

16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: tak mam dysleksje i dysortografie
17. Czy znasz Regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? (tak/nie): tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? (tak/niezupełnie): niezupełnie
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak potrafię zachować spokój w danej sytuacji. Potrafiłbym poradzić sobie z danym typem gracza ponieważ spotykam się z tym na codzień
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? (tak/nie): tak 

KidMod

Witaj bardzo dobre podanie, estetyczne i dość ciekawie się je czytało. 

Mam co do Ciebie kilka minusów personalnych.
- Zarejestrowane konto wczoraj,
- Przegrane dopiero 3 godziny ( Chciałbym, wiedzieć ile wiesz o serwerze jak i czy zapoznałeś się z nowościami przez ten czas ) 
- Pamiętajmy, że to jest FreeBuild a nie SkyBlock, bądź inny tryb.
- Posiadasz rangę na innym serwerze.
- Błędnie nazwałeś TEMAT Podania.

Moja ocena tego podania wypadła Negatywnie. Ale życzę powodzenia!

Edytowane przez _ZmK_

Gość 5zka

Siemanko  no tak zajeresetrowałem się w wczoraj ale godzinki już nadrabiam o serwerze wiem od kilku miesięcy a to ,iż posiadam range na innym serwerze nie wpłynie na moją aktywność 

• HeadAdmin
HeadAdmin

Cześć, podanie odrzucamy, mamy kilka powodów, jesteś stosunkowo nowym graczem, posiadasz małą wiedzę na temat serwera co wskazują twoje ostatnie wiadomości.

Musisz trochę pograć, dać się poznać, doszkolić swoją wiedzę na temat serwera i za jakiś czas spróbuj ponownie.

• HeadAdmin
HeadAdmin

podanie_odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...