Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

wojetkgoatek
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: BOY2134
2. Wiek: 17
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: średnio
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: czekoladowy21345
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: na innym koncie 9h
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: ...
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: ...6h
- TeamSpeak3: ...4h
- Discord: ...1h
- Forum: ...1h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:22min
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: ...nie
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ...jestem zawodowym adm byłem kiedyś adm na tabmc lubię pomagć graczom i być uczciwym 
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: ... ponieważ myśle że bardzo wam pomogę 
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: ...tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: ... Dobre
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: ...nie bardO
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ... Widziałem jak dużo graczy cheatuje i chce wymieżyć sprawiedliwość
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...dobre
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: ... Nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: ...tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: ... niezupełnie 
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: ...tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: ...tak

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

• Dislike 1

Mod Forum

Jestem za odrzuceniem.

7 minut temu, wojetkgoatek napisał:

4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: na innym koncie 9h

Przyznajesz się do posiadania multikonta na serwerze.

8 minut temu, wojetkgoatek napisał:

7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:22min

Nie zawarłeś screenshota, poza tym bardzo krótki staż na serwerze, nawet z wyżej wypisanym "innym kontem".

9 minut temu, wojetkgoatek napisał:

3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: średnio

W wymaganiach jest napisane, że musisz mieć sprawny mikrofon.

11 minut temu, wojetkgoatek napisał:

9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ...jestem zawodowym adm byłem kiedyś adm na tabmc lubię pomagć graczom i być uczciwym 

Miało być 8 zdań, nie 8 słów.

13 minut temu, wojetkgoatek napisał:

14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ... Widziałem jak dużo graczy cheatuje i chce wymieżyć sprawiedliwość
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...dobre

Odpowiedź na 15 punkt niezbyt szczera patrząc na ortografię oraz resztę podania.

Piszesz, że masz 17 lat, ale patrząc na podanie, które jest bardzo słabo jakościowo napisane, nie jestem w stanie wziąć go na poważnie. Sam się przyznałeś, że nie jesteś na bieżąco z nowościami, co na funkcji ModChata jest nie do przyjęcia. Proponuję napisać podanie, wtedy kiedy będziesz chciał poważnie podejść do tematu.

giphy.gif

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Podanie nie spełnia oczekiwanych standardów jakości, w związku z czym zostaje odrzucone.

• Administrator
Admin

podanie_odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...