Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ez_from_amelcia

Gość ez_from_amelka
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez zabsong,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość ez_from_amelka

Nick zbanowanego: ez_from_amelcia
Nick Administratora, który banował: XXoskar 
Długość bana: najpierw perm do wyjaśnienia (nic nie wyjaśniałem) po chwili 7 dni
Kiedy to się stało?:  18,56
Opis sytuacji: Dostałem perm bana do wyjaśnienia od razu wbiłem na jestem sprawdzany na discordzie nikt nie mnie przeniósł nic nie wyjaśniałem i po chwili ban zmnienił sie do 7 dni za wykorzystywanie błędów w celu osiągnięcia znacznych korzyści w zdobywaniu itemów nikt mi nie wyjaśnił za co dostałem tego bana
jeśli ten ban jest za używanie Buzdyganu który jest normalnie do zdobycia w grze i nie jest przez was zablokowany na serwerze to w czym problem jeśli już macie taki wielki problem do niego to go po prostu usuńcie albo zbanujcie całe pvp które tego używa
chciałbym dostać wyjaśnienia od samego xXOskara za co konkretnie jest ban i o zdjęcie go z mojego konta

Screen bana

image1.png

image4.jpg

[ oczywiście że jestem na tak ]trzeba było ogłosić na początku serwera że zakaz MACE a jak naprzykład my zginelismy od kogoś z MACE to my nie płakalismy jak ta osoba co zgineła i poszła na reporta po backupa pozdrawiam ja nie ciągnę administracji tak jak nie którzy mają to w zwyczaju 

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za niestosowne zachowanie do innych Użytkowników.//Koriksss

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

Jestem na tak. Widać że to jedyny gracz który nie obciąga administracji. 

Pozatym czemu takie stare osoby które nie znaja nowego minecrafta moderuja serwery. 

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za niestosowne zachowanie do innych Użytkowników.//Koriksss

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Oczywiście popieram utrzymanie nałożonej sankcji w mocy, a nawet rozważenie jej przedłużenia.

• Like 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin
W dniu 9.06.2025 o 19:57, stalker6969 napisał:

pozdrawiam ja nie ciągnę administracji tak jak nie którzy mają to w zwyczaju 

Brawo Ty! Niektórzy jednak potrafią czasami coś zrobić!

13 godzin temu, Ana1nyD3vast3tor napisał:

Widać że to jedyny gracz który nie obciąga administracji. 

Jak macie Panowie jakieś fetysze to spełniajcie je na innym serwerze.

13 godzin temu, Ana1nyD3vast3tor napisał:

Pozatym czemu takie stare osoby które nie znaja nowego minecrafta moderuja serwery. 

Czemu taki nick? Jakieś problemy?

Gdyby chodziło o kogokolwiek (no, może z paroma wyjątkami) innego skłonny byłbym przyznać, że ban przesadzony. Widząc takich obrońców, skłonny bym był jeszcze tego bana przedłużyć.

Okazując dobrą wolę skrócę tą blokadę. Za 10h zostanie zdjęta.

• Superka 1
  • Sigma 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...