Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość Koto_777
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Koto_777

Nick zbanowanego: Koto_777
Nick Administratora, który banował:  Fillplay
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: 06.06
Opis sytuacjiWitam, pisze w sprawie akcji spradzenia. Przed tym jak dołączyłem powiedziałem mu ze mam max 4minuty i czy damy rade wyjasnic to pozniej, niestety admin sie nie zgodzil a musialem jechac nie zaleznie odemnie, chcialbym wiec spytac sie czy mozemy ugadac termin sprawdzenia mnie dzisiaj, niestety wiem ze wygladalo to jak unikanie bana ale nie mialem na to wpływy musialem jechac, niestety, mam nadzieje ze dogadamy sie na jakis termin sprawdzenia. Pozdrawiam
Screen bana

Edytowane przez r6ntz

Mod

Skoro tak ci się śpieszyło i musiałeś gdzieś iść, to dlaczego tak bardzo ci zależało na wyjaśnieniu tego bana od razu? Przecież przed wejściem na rozmowę, zostałeś poinformowany, że nie musisz tego robić w tym momencie i możemy to przesunąć na później. 

image.png

Ban "Do wyjasnienia" został zamieniony na obecną karę (10 dni) po tym jak wyszedłeś z rozmowy w trakcie instruowania ciebie jak umożliwić zdalne połączenie w celu skopiowania logów. Informowałem cię, że nie będziesz całościowo sprawdzany i nie potrwa to więcej niż kilka minut, tylko skopiuje sobie logi, i będziesz wolny. Faktycznie wcześniej w trakcie rozmowy informowałeś nas o tym, że masz mało czasu i pewnie była by możliwość sprawdzenia cię kiedy pojawiłaby się dla ciebie możliwość, ale problem w tym, że ty opuściłeś nasz serwer discord, co jest jasnym (przynajmniej dla mnie) znakiem, że nie chcesz dalej współpracować, nie zgadzasz się na zaglądanie ci do logów i nie zamierzasz prowadzić z nami dalszych rozmów.

image.png

Osobę rozpatrujacą skargę prosze o zapoznanie się z ticketami gracza odwołującego się. 

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Mod Forum

Cześć! Jako iż również brałem udział w całym procederze chciałbym odnieść się do całej sytuacji. 

Od początku sprawiałeś wrażenie jakbyś nie chciał z nami w ogóle rozmawiać. Informacja o tym, że musisz iść wypłynęła z twoich ust dopiero po oznajmieniu Ci, iż chcielibyśmy Cię również  sprawdzić pod kątem używania niedozwolonych modyfikacji. Powiedzieliśmy, że maksymalnie zajmie nam to 10 minut i ty na takich warunkach się zgodziłeś.

Po kilku minutach rozłączyłeś się oraz opuściłeś serwer discord. Dodatkowo przypomnę też, że gdy zapytaliśmy Cię czy na pewno sytuacja podwójnej sprzedaży villagerów była jednorazowa, potwierdziłeś to. Niestety ale udało nam się ustalić, że do podwójnej sprzedaży tych samych/tego samego osadnika doszło więcej niż 1 raz.

Fillplay napisał Ci przed wejściem na kanał głosowy, że nie musisz się zgłaszać od razu, a może być to trochę później.
Dla mnie również opuszczenie nie tylko rozmowy, a serwerowego discorda świadczy o wyraźnym braku chęci współpracy z nami z twojej strony. Jestem za odrzuceniem odwołania. 

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Niestety w Twoim przypadku jest zbyt wiele kontrowersji, aby dać tutaj jakąkolwiek szanse. Oszukiwanie graczy przy sprzedaży wieśniaków, podejrzane zachowanie podczas sprawdzania, brak współpracy i końcowo opuszczenie discorda. Następnym razem bądź bardziej skłonny do wyjaśnienia sytuacji od razu, bez kombinowania. Odwołanie odrzucam, odczekaj karę i wróć do gry bez niedozwolonych modyfikacji i podejdź uczciwie do rozgrywki. 

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...