Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jolantax
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _turas11
Nick Administratora, który banował: Niestety tego nie wiem.
Kiedy to się stało?: Kompletnie nie pamiętam
Opis sytuacji: Hej, jakiś spory czas temu po popełnieniu kilku błędów za które najmocniej przepraszam dostałem bana na discordzie, gram na RC'ku ponownie już jakiś czas więc proszę o zniesienie bana na discordzie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy.
Screen bana: image.png.74b6c6f80ee7dc9dca77db404216ac6e.png

Ban był dawno. Pomimo tego iż miałem z tobą lekki zatarg to jestem na tak. Uważam, że zmieniłeś swoją postawę jak i stosunek do serwera (na lepsze). Za usunięciem blokady.

• Superka 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Mod Forum

Nie mam nic do ciebie, wręcz cię lubię i widze zmiane na dobre! Jestem za zaakceptowaniem, błędy się zdarzają;<

• Superka 1

było między nami sprzeczek parę.. jednakowoż poszło to w niepamięć, farsa jest zbędna w życiu mym, zatem przyczyniam się do zdjęcia Pańskiej blokady obowiązującej na discordzie.

• Superka 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Byłeś na discordzie osobą skrajnie toksyczną wobec serwera i niejednokrotnie działałeś na jego szkodę. Od blokady minął rok, nie jest to wcale długo patrząc na to w jaki sposób zachowywałeś się wobec serwera, ale z racji, że masz szansę grania na serwerze, na discordzie też ją dostaniesz. Jednak jeżeli z Twojej strony kiedykolwiek ponownie pojawi się temat przez, który tego bana otrzymałeś, to pomyślimy o zmianie tej decyzji. Liczę na to, że tamta sprawa jest zamknięta i faktycznie potrafisz się dostosować i zachować u nas na serwerze.

Odwołanie akceptuję 

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 2

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

• Superka 1

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...