Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Scaut31

Scaut31

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Scaut31
2. Wiek: 18
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: Scaut31
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: od około 7 lat.
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: damcio31
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 20h+
- TeamSpeak3: 5h
- Discord: 10h
- Forum: 5h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: 24 godziny image.png.e0bf2dfb861dd9f70f42992945f29e8e.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]:
Kilka razy za czasów, kiedy miałem blokadę rodzicielską i nie mogłem pobrać TS3, powodów nie pamiętam. Zostałem też zbanowany za wh, ale nie używałem go na RC (przyznałem się bez sprawdzania żeby mieć czyste konto). Jeżeli mógłbym dodać coś od siebie, to zmieniłem się, od czasu ostatniego bana minęło dużo czasu.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: 
Siemka, nazywam się Damian i mieszkam w Małopolsce. Interesuję się ASG, jazdą na rowerze , sportami, m.in. siatkówką i  pływaniem oraz uwielbiam spędzać dużo czasu przed monitorem. Lubię fizykę praktyczną, oglądanie filmów a także poznawanie nowych, ciężkich umiejętności takich jak montowanie filmów, tworzenie muzyki a czasem korzystanie z photoshop'a. Te umiejętności bardzo pomagają mi w szkole a także w życiu codziennym. Lubię pomagać  innym, np. poprzez tworzenie poradników z różnych gierek a  w szczególności krótkich i zwięzłych. Świetnym przykładem jest kanał repaircrew gdzie, wraz z kumplem robiliśmy przez jakiś czas poradniki odnoszące się do rozgrywki na serwerze Realcraft. Mam pieska Stalkę, rybki oraz papugi. Lubię jeździć samochodem oraz słuchać muzyki. Nie mam wrogów (z tego co wiem), lubię poznawać ludzi a co najważniejsze  - nie zwracam uwagi na poglądy. Sądze że   ludzie są niepotrzebnie podzieleni tylko z uwagi na poglądy, a każdy ma przecież własne zdanie! Jestem dojrzały, potrafię zażartować ale też zachować powagę kiedy jest to wymagane. Chodzę do 3 klasy liceum ogólnokształcącego  na profilu mat-fiz. Umiem pracować w zespole, z każdym potrafię się dogadać. Wszelkie spory staram się rozwiązywać w sposób cywilizowany, bez przezywania się itp. 

10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?
Mam spore doświadczenie, trochę ludzi mnie zna, potrafię zachować spokój, nie ulegam prowokacji. Potrafię też być neutralnym gdy sytuacja tego wymaga, umiem przyznać się do winy i ponieść konsekwencje. Mocno trzymam się wytycznych (poleceń jakie otrzymam). Wydaję mi się że w końcu nadszedł ten czas - już od jakiegoś czasu chciałem wstąpić w wasze szeregi, chce utrzymać serwer w porządku, także żeby był przyjazny dla nowych graczy.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Tak
12. Jakie jest Twoje doświadczenie?[nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: 
Członek administracji w gta RP. Jeżeli chodzi o minecraft to serwerów było kilka ale już nie istnieją i nie pamiętam nazw (za dzieciaka więc w sumie nie nazwał bym tego doświadczeniem)
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: 9/10, muszę się zapoznać z nowościami, ponieważ miałem roczną przerwę od serwera.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Gram na serwerze od bardzo dawna, chciałbym poznać serwer od strony administracyjnej oraz mieć wkład w jego dalszy rozwój.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: 9.5/10
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Niezupełnie
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Tak, ale nie miałem jeszcze okazji się sprawdzić.
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Nie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez Scaut31
  • Superka 4
  • Like 1
  • Skull 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Znam Cię od kilku lat, sporo kiedyś pvp graliśmy i gadaliśmy. Zawsze wydawałeś się spoko ziomkiem, ale ze względu na Twoją długą przerwę na serwerze nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie, nie pamiętam jak się zachowywałeś. Byłem wtedy trochę inną osobą i też w trochę innym otoczeniu na serwerze się obracałem, grając z Tobą. Na ten moment nie wykazałeś się żadną aktywnością na serwerze, abym mógł stwierdzić czy nadajesz się na rangę modchata czy też nie. Jak spędzam na serwerze i discordzie zazwyczaj sporo czasu, to przez ostatni prawdopodobnie rok widziałem Cię tylko raz na discordzie na chacie, nic więcej. Przez to też obawiałbym się o Twoją znajomość nowości, zasad które panują na serwerze obecnie itp. 

Szczerze życzę powodzenia, bo tak jak napisałem, spoko ziomek, a podanie też naprawdę dobrze napisane, ale sam osobiście wolałbym żebyś wykazał się jakąkolwiek aktywnością na serwerze, pokazał, że potrafisz się zachowywać na chacie, pograł trochę więcej i napisał podanie przy następnej rekrutacji, bo na ten moment w ogóle nie jestem w stanie stwierdzić jaką osobą jesteś. Końcowo neutral.

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 3

image-13.png

Jestem na tak. Kojarzę twój nick z przeszłości i całkiem dobrze go wspominam. Do podania nie mam nic do zarzucenia, teamspeaka można się szybko nauczyć. 

• Superka 2

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

2 godziny temu, Koriksss napisał:

ze względu na Twoją długą przerwę na serwerze nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie, nie pamiętam jak się zachowywałeś. Byłem wtedy trochę inną osobą i też w trochę innym otoczeniu na serwerze się obracałem, grając z Tobą. Na ten moment nie wykazałeś się żadną aktywnością na serwerze, abym mógł stwierdzić czy nadajesz się na rangę modchata czy też nie. Jak spędzam na serwerze i discordzie zazwyczaj sporo czasu, to przez ostatni prawdopodobnie rok widziałem Cię tylko raz na discordzie na chacie, nic więcej.

Całkowicie rozumiem twoją postawę, rzeczywiście ostatnio byłem mało komunikatywny, co prawda odpowiadałem już graczom na różne pytania, pomagałem, ale zdaję sobie sprawę, że to za mało. Powiem tak - staram się. Nie mogę w żaden sposób udowodnić jak i zaprezentować mojej kultury osobistej, ale myślę, że na próbnym okresie rozwiały by się wszystkie wątpliwości. Trzymam się z dala od toksycznej społeczności, unikam wulgaryzmów, ale nie ważne co powiem, i tak nie mogę udowodnić mojej postawy, dlatego rozumiem zaniepokojenie z twojej strony.

Edytowane przez Scaut31
  • Superka 1
  • Like 1

znam go... przysłużył się do wielu spraw na rzecz księstwa PGR, niejednokrotnie nasze spotkanie było tytułowane jako piwo z bejmianem, pragnę, aby to kandydat ten, wkroczył w szeregi administracji niczym Marcin Możdżonek w grono Konfederacji.
zasługuje na to miano, aby pełnić funkcję stróża na tym serwerze.
pamiętaj jeno synu, jeśli wpadniesz między wrony to kraczesz tak jak i one :) 
na tak.

• Superka 2

Mod Forum

Siemka, ze Scautem poznałem się około 4 lata temu na serwerze. Od tego czasu zdążyłem go już bardzo dobrze poznać i wiem, że jest on osobą która bez problemu poradzi sobie na tym stanowisku. Jedyną przeszkodą na ten moment może być ta roczna przerwa, lecz jak mówi powiedzenie: „Nie ma przeszkód, których nie da się pokonać”. Damian jest osobą bardzo spokojną, nie potrafię sobie przypomnieć żebym kiedykolwiek słyszał jak krzyczy bądź przeklina na voice chacie mimo tego, że kiedyś bardzo często razem chodziliśmy na PvP, gdzie takie sytuacje lubią mieć miejsce. Graliśmy razem również w inne gierki np. w csa i naprawdę muszę przyznać, że jest on osobą bardzo opanowaną. Razem również przez krótką chwile tworzyliśmy YouTubowe poradniki na temat serwera i nawet w takich kwestiach współpracowało mi się z nim bardzo dobrze, więc zupełnie nie mam wątpliwości co do poziomu współpracy w administracji. Na pewno bardzo dużym plusem podania jest staż Scauta, gra tu już od 7 lat, co jest wynikiem bardzo imponującym. Podanie moim zdaniem zostało napisane estetycznie oraz starannie, tak więc jestem za jego zaakceptowaniem.
Polecam Ci Scaut szybko nadrobić zaległości :) Powodzenia!
Edytowane przez oloo_
  • Superka 1

Mod Forum

Hejka
 Po przeczytaniu podania oraz komentarzy jestem na tak. Podoba mi się Twój sposób, w jaki napisałeś podanie. Pokazujesz, że jesteś osobą z różnymi pasjami, oprócz tego mimo przerwy masz spory staż serwerowy. Z pewnością przyda się Twoje doświadczenie z współtworzenia różnych materiałów takich jak poradniki, o których wspomniałeś, co może się przydać, jeżeli wstąpisz w szeregi administracji serwera. Z pewnością przyda nam się dojrzała osoba potrafiąca w rozmaitych sytuacjach okazać przy graczach opanowanie, jak i granice. Jeżeli chodzi o naukę nowości to się nie martw, wszystkiego da się nauczyć 😉.

• Superka 2

giphy.gif

Mod Forum

Podanie zostało napisane bardzo starannie i obszernie, co już na pierwszy rzut oka sugeruje duże zaangażowanie oraz poważne podejście. Szczególnie doceniam fakt tworzenia wcześniejszych poradników związanych z przebiegiem rozgrywki — to świadczy nie tylko o dobrej znajomości serwera w tamtym czasie (liczę, że teraz również nie będzie z tym problemu hehe), ale i o umiejętności klarownego przekazywania wiedzy, co jest ogromnym atutem w administracji.

Pozytywny odbiór Twojej osoby wśród innych, również przemawia na Twoją korzyść. Sprawiasz wrażenie osoby dojrzałej, odpowiedzialnej i jednocześnie bardzo sympatycznej, a takie cechy są niezwykle cenne!! Długi staż na serwerze bardzo dobrze świadczy, a jeżeeli w najbliższym czasie uda Ci się zwiększyć aktywność, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.

Życzę powodzenia i jestem zdecydowanie za przyjęciem podania.

Edytowane przez kviatkowskaa
  • Superka 1

KidMod

Witaj! No stary powiem Ci.. przekonałeś mnie. + za szczerość, bardzo ładnie rozpisane podanie. Widać, że nie jest pisane na kolanie a wręcz od serducha. Twoje kompetencje dot. współpracy z ludźmi mogą zapulsować podczas noszenia rangi ModChata. Jeżeli, wszystko to co napisałeś jest prawdą to moim zdaniem jesteś idealnym kandydatem w nasze szeregi. Aktywność masz bowiem bardzo dobrą, bardzo duży staż jak na RC. Jestem za Zaakceptowaniem podania.

• Superka 2