Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

szymigamesYT
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: dc- sszymeek
Nick Administratora, który banował: Chyba Koriksss
Kiedy to się stało?: 5 dni temu chyba
Opis sytuacji: Szanowna Administracjo, chciałbym bardzo przeprosić za moje zachowanie na serwerze discord.
Zostawiłem reakcję pod postem o nowej edycji, a później została mi zablokowana możliwość dawania reakcji. Pomyślałem wtedy, że dla żartu napiszę coś w stylu „e ku**y je***e włączcie możliwość dawania reakcji”. Teraz wiem, że to było zupełnie nieodpowiednie i nie powinienem był tak pisać. Zrozumiałem swój błąd i szczerze żałuję swoich słów. Obiecuję, że taka sytuacja już się nie powtórzy. Jeśli otrzymam unbana, będę odnosił się z szacunkiem do każdej osoby.
Screen bana: nie mam

• Superka 1

• SAdministrator
  • Decyzja
Admin

To wręcz niewiarygodne, że prosisz o unbana na discordzie, kiedy w ciągu kilku dni piszesz takie wiadomości na serwerze:

Cytat

2025-6-4 20:35:26 sszymek: kebcioo cwelu morda

2025-6-4 17:20:46 sszymek: lepiej zeby eventu nie bylo jak ma taki byc

2025-6-4 11:44:37 sszymek: nic tu nie dziala poprawnie

2025-6-4 11:29:41 sszymek: patyczakxd wypad ukraincu z serwera

2025-6-3 01:41:26 sszymek: cwele

2025-6-3 01:41:21 sszymek: nauczcie sie pisac

2025-6-3 01:41:10 sszymek: japa cwele

2025-6-3 01:41:43 sszymek: na tym serwerku rozjebanym

10 godzin temu, szymigamesYT napisał:

Teraz wiem, że to było zupełnie nieodpowiednie i nie powinienem był tak pisać. Zrozumiałem swój błąd i szczerze żałuję swoich słów.

Rozumiem, że tych słów wyżej nie żałujesz, tak?

Pisząc to odwołanie wpadłeś na minę. Przed startem edycji było ustalone, że na tej edycji zostaniesz zablokowany za swoje chamskie zachowanie z poprzedniej edycji, a jak widać zostało Ci to darowane. Patrząc na Twoje wiadomości na chacie sądzę, że popełniliśmy błąd nie wlepiając Ci tej blokady czy mute. To są wycinki z 3-4 stron, wiadomości powielanych nie wstawiałem, a zostało mi jeszcze jakiś 10-15 stron?

Odwołanie napisane nie z pokorą, a raczej z podejściem "przecież jak napisze to mnie odbanują". Wybacz, ja Twoich przeprosin nie kupuje. Ogarnij się, przestań obrażać serwer, graczy i administracje bo z takim zachowaniem daleko nie zajdziesz.

• Superka 2

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

image.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...