Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GetBetter_TM8

GetBetter_TM8
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: ...   GetBetter_TM8
2. Wiek: ... 16
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: ...tak, posiadam ta i bardzo sprawny mikrofon
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: ... Tak posiadam , _pvpxmati
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: ...   Z dobre 3 lata(jestem z czasów gdzie na realu grało po 400 os.)
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj:  grałem tylko na mati2277
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: ...6h
- TeamSpeak3: ...4h
- Discord: ...4h
- Forum: ...3h
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]: coś około 20 h dowód, ss dam później bo jestem w szkole
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: ... Chyba nie byłem w ogóle 
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ... Jestem Mateusz mam 16 lat posiadam doświadczenie jako admin, lubię jeździć na rowerze(skakać na hopach) no i bardzo lubię grać w minecrafta
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: ... Bo bym spełniał oczekiwania jakie odemnie by wymagano jako chatmod
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: ...   Tak , pewnie 
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: ... Doświadczenie mam takie że umiem dobrze pisać skrypty nie tylko do Minecrafta no i jak pisałem wyżej mam doświadczenie jako admin
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: ...  Tak, jestem na każdej edycji
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ...   To jak czasem ludzie zachowują się na chacie i jakie piszą głupoty lub wyzywają sie
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...8/10
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: ...  Nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: ... Tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: ...na teamspeak się ucze bo dopiero zainstalowałem ale szybko się uczę i w 1 dzień ogarnę całego ts
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: ... Tak, jestem bardzo spokojny i opanowany i umiem zachowywać spokoj
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: ... Teraz nie ale wcześniej miałem w Minecrafcie i na discordzoe

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

• Dislike 1

Nie kojarzę cię szczególnie z chatu mc. cVzas jaki chcesz poświęcić na wykonywanie swoich obowiązków jest mega mały, 6h tygodniowo to zdecydowanie zbyt krótki czas. Składnia i interpunkcja lekko leży. Podanie ogólnikowo napisane na kolanie, jeśli nie miałeś teraz czasu żeby wstawić ss, to mogłeś zaczekać aż będziesz w domu i przyłożyć się nieco bardziej. Powód dlaczego akurat Ty jesteś odpowiedni do tej roli jest bardzo ogólnikowy, fajnie jakbyś się czymś wyróżnił.

Na plus ogólne doświadczenie na serwerze, 3 lata to na pewno wystarczający czas na poznanie mechanik, taryfikatora i regulaminu serwera. Dobrym aspektem jest już posiadanie w przeszłości gdzieś rangi, dzięki czemu jesteś pewnie świadomy obowiązków jakie by na ciebie tu czekały. 

Podsumowując - jest sporo rzeczy do poprawy i pracy nad tym, ale jest też sporo plusów dzięki którym uważam, że mógłbyś podołać na tej randze. Ja jestem osobiście na tak. Myślę, że zasługujesz na szansę, aby sprawdzić się w tej roli.

• Superka 1

❤️ Helpka ❤️ 

aaaa tygodniowo bo mi chodzilo ze 6h na dzien.  interpunkcja to sie zgadzam bo pisalem to na szybko, ale np teraz jak pisze odpowiedz to pisze na klawiaturze 60% i nie moge dawac np l z kreska ale za 2 tyg nowa to bedzie gites :). zalaczam ss z godzinami w mc

2025-06-04_17.48.38.png

• SAdministrator
  • Decyzja
Admin

Nieodpowiednie zachowanie na chacie automatycznie wyklucza kandydata o staranie się o posadę ModChata.

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

podanie_odrzucone.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...