Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

jaroshsynku

jaroshsynku

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: jaroshsynku
2. Wiek: 22
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak | Tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: jjaroshh
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: Drugą edycje.
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: -
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: 10-12h / możliwe, że czasem więcej
- TeamSpeak3: 7~
- Discord: 9~
- Forum: 4/5~ w zależności od potrzeb
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:image.png.7cbe9c859145a366076ca5d956f4d533.png
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: Tak, dostałem bana za brak współpracy na ostatniej edycji z podejrzeniem używania x-raya.
Ban został mi przyznany po dłuższym sprawdzaniu i braku chęci z mojej strony do instalacji programu przywracającego pliki.
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: Jestem Piotrek, 22 lata.

Studiuje informatykę, a w wolnym czasie lubię sobie pograć m.in. w klocki na realcrafcie którym zaraziła mnie moja dziewczyna :P

Lubię również sport - teraz bawię się w siłownie, a kiedyś miałem długą przygodę z piłką nożną.

Co do studiów... to zajmuję się raczej "miękką" stroną informatyki (projektowanie, zarządzanie, bazy) ale czasem lubię też popatrzeć w kod.

Uwielbiam podróżować, poznawać nowe osoby i rozmawiać na różne tematy.

Kocham zwierzęta - w szczególności mam słabość do kotów, bo sam jestem szczęśliwym posiadaczem maine coona.

Do zainteresowań "pobocznych" mogę dodać motoryzację czy zegarki (jakkolwiek to płytkie nie jest najchętniej gdybym mógł to zostałbym kolekcjonerem :-) )

Jestem osobą spokojną, podchodzącą na chłodno do wszystkiego, oraz umiejącą się dostosować do danej sytuacji i ludzi.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?

Uważam, że dobrze pełniłbym funkcję ModChata na serwerze.
Mimo niezbyt długiego stażu serwerowego, wydaje mi się, że potrafiłbym odnaleźć się jako moderator chatu.
Przede wszystkim przez moją dyspozycyjność i dobre zorganizowanie, czy zaangażowanie.
Moja kultura osobista oraz chęć pomagania innym to dodatkowe atuty, które – moim zdaniem – mogłyby pozytywnie wpłynąć na serwer.
Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery, oraz dostarczania pomocy innym graczom.

Chciałbym z własnego (krótkiego) doświadczenia aby chat RC trochę się zmienił i żeby z miejsca gdzie ludzie często się obrażają lub prowokują stał się przyjaźniejszy dla każdego.
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: Jeżeli nadarzyłaby się możliwość, nie widzę przeszkód.
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: Na przestrzeni minecrafta 1.7.2 prowadziłem serwery.

Mam doświadczenie na różnych płaszczyznach od pluginów/skryptów po odpowiednią moderację.
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: Wydaje mi się, że tak. Jestem ze wszystkim na bieżąco.
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: Chęć wniesienia coś od siebie na serwer.
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: B.dobrze
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: Nie posiadam.
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: Tak, znam.
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: Tak.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: Zdecydowanie tak. 
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: Aktualnie nigdzie nie posiadam.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

• Superka 12
  • Like 1

KidMod

Cześć. Mimo, że napisałeś nawet przyzwoite podanie na tle innych muszę nadać ocenę negatywną. 
Osoba, która była karana za cheaty oraz wpływała przez to na rozgrywkę innych jest na ten moment nieakceptowalna z mojej strony.

Myślę, ze jeżeli chwilkę poczekasz, pokażesz uczciwą rozgrywkę zaczniesz więcej się udzielać na DC/MC to będzie inne zdanie na ten temat.

Tak jak pisałem, ocena Negatywna.  

Zmieniłem zdanie, widzę jak grasz, jak się udzielasz. Myślę, że wszystko to co napisałeś w podaniu okaże się prawdą. Jestem za Zaakceptowaniem podania.

Edytowane przez _ZmK_

Bardzo przyjemnie czytało mi się to podanie. Mogłabym się przyczepić tutaj jedynie do bana za xray, jednak nad tym jednym minusem (choć ogromnym), moim zdaniem przeważają plusy. Fajnie że masz doświadczenie w prowadzeniu serwerów i ogólnie interesujesz się informatyką. Podoba mi się podejście i wizja zmienienia serwera w bardziej przyjazne miejsce dla wszystkich oraz to, że potrafisz zachować zimną krew. Ładnie się wypowiadasz, tu nie mam się do czego doczepić, jestem wręcz pod wrażeniem. 

Podsumowując - mimo bana za podejrzenie cheatów, uważam że nadajesz się do tej roli. Mam tylko nadzieję, że podejrzenie faktycznie było jedynie podejrzeniem i tak na prawdę grasz fair. Ja jestem osobiście na tak i mam nadzieję że swojej decyzji nie pożałuję ;).

❤️ Helpka ❤️ 

Szczerze? Jestem na tak. Pomimo bana za xray-a uważam, że nadajesz się na stanowisko czatmoda. Jesteś osobą bardzo pomocną, sam się o tym przekonałem. Podanie jest ładnie napisane i rozpisane, nie ma się do czego przyczepić. Za zaakceptowaniem podania.

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Oczywiście jestem na TAK. Jarosza poznałem na zeszłej edycji, jest bardzo aktywny, kulturalny, jak na swój staż, ma obszerną wiedzę na temat serwera. Ban za cheaty trochę tu koliduje, lecz moim zdaniem na tle innych dobrych uczynków, nie jest to niewiadomo jaki problem. Trzymam kciuki, powodzenia!

Twoje podanie wyróżnia się dojrzałością i autentycznością. Mimo wcześniejszego bana, szanuję, że nie próbujesz go ukrywać, tylko otwarcie tłumaczysz sytuację — to pokazuje dojrzałość i zdolność do autorefleksji.

Masz dobre podejście do ludzi, spokojny charakter i konkretne umiejętności, które przydadzą się na stanowisku ModChata. Twoja chęć zmiany kultury rozmowy na serwerze brzmi szczerze i potrzebnie. Do tego masz doświadczenie i techniczne zaplecze, co tylko działa na plus.

Uważam, że warto dać Ci szansę. Jestem na tak.

Jestem definitywnie na tak. Jarosh to mega git ziomek. Kulturka 100%, zawsze pomaga - uważam, że nadaje się na moderatora. Spędza sporo czasu na serwerze i zawsze jest chętny do ewentualnej pomocy. Jest sympatyczny, spokojny i ma definitywnie dobre podejście do ludzi. Bardzo chętnie go zobaczę jako moderatora ❤️

Z góry powiem, że na tak. Przyjemne dla oka podanie nie jak inne z chatu GPT więc na +.
Osobiście nie kojarzę z gierki ale z dc nawet nawet ale myślę, że każdemu warto dać szansę pozdrawiam i życzę powodzonka.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up