Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

shadow13

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: ...shadow13 
2. Wiek: ...22
3. Czy posiadasz TeamSpeak3 i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: ...tak
3a. Czy posiadasz Discord, jeżeli tak to podaj nazwę użytkownika: ...shadow13 
4. Ile grasz już na serwerze RealCraft?: ...z 3 edycję 
5. Jeżeli grałeś wcześniej na innym/innych nickach i je pamiętasz, to wymień je tutaj: ...zawsze na 1 grałem
6. Ile czasu będziesz mógł/mogła poświęcić tygodniowo na:
- Serwer: ...z 10 godzin
- TeamSpeak3: ...nie mam teamspeaka
- Discord: ...z 8 godzin
- Forum: ...z 5 godzin
7. Ile czasu spędziłeś/aś na tej edycji w momencie pisania podania? [/stats - dowód ss]:38godz 13 min
8. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze banem? [jeżeli tak, to prosimy o podanie powodów]: ...nigdy
9. Parę zdań o sobie [minimum 8 zdań]: ...23 lata w tym roku. Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze. Hobby to np zainteresowania światem.Lubię serwer bardzo że np bardzo lubię spędzać czas na tym serwerze i chciałbym żebym było po prostu więcej osób do pomocy. Mam kota i psa. Czas spędzam w większości w domu. Chciałbym żeby było więcej graczy. Mogę poświęcić dużo czasu.
10. Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?: ...jestem aktywny na serwerze dużo wiem o serwerze banów nigdy nie miałem mogę pomagać 
11. Czy przewidujesz w przyszłości możliwość awansu na rangi wyższe?: ...może kiedyś 
12. Jakie jest Twoje doświadczenie? [nie tylko serwery MC, a także inna działalność w Internecie]: ...dobre
13. Jak oceniasz znajomość serwera i jego mechanik? Jesteś na bieżąco z nowościami?: ...tak
14. Co zmotywowało Cię do starania się o rangę w Administracji?: ... chęć do działania na serwerze i dobro serwera
15. W jakim stopniu oceniasz swoją znajomość ortografii i interpunkcji?: ...dobrze
16. Czy posiadasz schorzenia typu dysleksja, dysgrafia lub inne podobne?: ...nie
17. Czy znasz regulamin, a także Taryfikator Kar, który znajduje się na Forum? [tak/nie]: ...tak
18. Czy potrafisz posługiwać się narzędziami administratora na TeamSpeak3? [tak/niezupełnie]: ..niezupełnie.
19. Czy potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji? Potrafił[a]byś poradzić sobie z każdym typem Gracza?: ...tak
20. Czy posiadasz aktualnie rangę administracyjną na innym serwerze Minecraft/TeamSpeak3/Discord/Forum? [tak/nie]: ...
Nie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Edytowane przez shadow13
  • Superka 1
  • Dislike 3
  • Thinking 1

Niestety pomimo, że cię lubię to muszę dać na nie. 

Popełniasz nacodzień liczne błędy ortograficzne, na voicechacie jesteś głośny i często wchodzisz innym w zdanie. Składnia zdań też ma wiele do życzenia. Nie uważam, żebyś był osobą odpowiednią do tej roli. Ty nie "możesz pomagać", tylko MUSISZ pomagać - od tego jest rola modchata. Samo podanie jest słabo napisane, nie ma żadnych konkretów co do tego, dlaczego akurat ty nadawał byś się do tej roli. Nie widziałam z twojej strony pomocy w kierunku graczy ani na chacie mc, ani na chacie dc, natomiast widziałam niecierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź na ticketa i spamienie prośbami o odpowiedź pomimo, że była ci zwracana uwaga abyś tego nie robił.  Podsumowując - nie wydaje mi się abyś był osobą odpowiednią na to miejsce, ale życzę powodzenia.

• Superka 3
  • Like 1
  • Dislike 1

❤️ Helpka ❤️ 

Jestem na NIE, niewątpliwym faktem jest to, iż jesteś aktywny i dosyć otwarty na wszelkie konwersacje, lecz mam wrażenie, że momentami za bardzo napierasz na drugiego człowieka, chociażby ostatnio pingujac caspa przez cały dzien, gdy on był zajęty. Podanie napisane jest na kolanie, ciężko wywnioskować coś z niego, ciężko mi się je czytało. Pomimo tego życzę powodzenia. 

• Dislike 1

Ja osobiście shadow do ciebie nic nie mam ale uważam, że nie nadajesz się po prostu na te stanowisko. Znam ciebie od dłuższego czasu i to, co robisz można nazwać nękaniem.

1.Na poprzedniej edycji za każdym razem gdy wchodziłem na serwer wysyłałeś mi zaproszenie do znajomych zamiast po prostu odpuścić (zaakceptowałem po dwóch tygodniach).Na tej edycji pisałeś mi na czacie serwerowym, na czacie DC, na msg i na pw dc. Ja ciebie nie akceptuje dlatego, że ograniczam się ze znajomymi na tej edycji. Dodaje tych, których znam dłużej i ich lubię. 

2. Na wojsczacie jesteś można rzec namolny, tak jak Helpka wspomniała wcinasz się innym w zdanie, wchodzisz na kanały typu max 2 gdzie ktoś czeka na kogoś i nie chcesz wyjść. Mikrofon trzymasz albo przy buzi albo po prostu decybele jakie masz wykraczają poza skalę. 

3. Poziom twojej ortografii też jest niski, skoro robisz błędy ortograficzne co już bardzo mocno rzutuje w oczyimage-9.png.a23ee4c3bc1564fe923cab14ec434159.png

4. Twoje punkty w podaniu są bardzo słabo rozpisane. W punkcie, gdzie jest parę zdań o sobie napisałeś zdania, które widać, że są tam na siłę. Masa błędów interpunkcyjnych jak i składniowych podaniu bardzo mocno rzuca się w oczy. Kompletny brak znajomości pisania podań. 

5. Team speak 3 jest obowiązkowy i musisz się go nauczyć jak i spędzać na nim czas. 

6. Czas, jaki chcesz spędzać w tygodniu na innych platformach niż serwer jest mega niski, a modchat powinien być osobą aktywną. 

7. Nie znasz kompletnie regulaminu i taryfikatora, ponieważ wierzyłeś, że kidmod może dawać perma.

8. Brak skrina z statystykami gdzie jest godzina

9. Kompletny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, nieumiejętność odpowiadania na pytania.

Podsumowując jestem na nie. Moim zdaniem po prostu nie nadajesz się na modchata. Mimo to życzę ci powodzenia.

Edytowane przez WyspyKanaryjskie
Literówka
  • Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Witam Was, Ja, Bejmianek, fundator kompanii PGR, postać, która na wieki zapisała się w annałach tego serwera, persona quasi-legendaria, przedstawiciel najwyższej kondycji społecznej – niniejszym daję głos.

Oznajmiam, iż mój brat w duchu, frater ex alia matre – znany pod mianem Shadow13 – jest godzien, by dołączyć w szranki czcigodnej administracji. Po latach mnogich raduje mię serce, iż podjął się on tego szlachetnego zadania i pokusił o złożenie swej aplikacji w szeregi zarządców.

Szacunek mój wzniecam ku niemu i podziw wyrażam, albowiem brzemię to niemałe, a odpowiedzialność wielka – onus gravissimum. Niechaj Fortuna mu sprzyja, a jego służba stanie się przykładem dla potomnych.

Edytowane przez bejmianek
  • Sigma 1
  • XD 1

KidMod

Osobiście, jesteś dla mnie dobrym człowiekiem aczkolwiek zauważyłem wszystkie aspekty, które wymienił @ Tadzioo_

Przesiadywałem z toba na VC i również podtrzymuje tutaj zdanie @Helpkaoraz @ Tadzioo_

Moja ocena to Negatywna

• Like 1
  • Wow 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Niestety, ale jestem na nie. Interpunkcja i ortografia leżą, podanie wygląda jak zlepek losowych słów. Na np. 12 pytanie odpowiedź to jedno słowo a na spokojnie mógłbyś napisać, że nigdy nie byłeś w administracji albo odwrotnie - gdzie, kiedy, na jakim stanowisku byłeś. Podanie jest po prostu słabo rozpisane. Poza tym jesteś bardzo niecierpliwy co pokazałeś ostatnio na discordzie. Sama nigdy z tobą nie rozmawiałam na kanale głosowym więc nie chcę się podpisywać pod słowami innych, ale nie wyglądają one dobrze.

Edytowane przez r6ntz
  • Dislike 1

Zdecydowanie na nie.
Uważam, że takie osoby jak shadow  powinny mieć ograniczony dostęp do internetu. Shadow jest sympatyczny jednak wierzy we wszystko co mu się powie. Od czasu do czasu z nim pogadam. Dziś shadow miał zagadkę, dlaczego zarzad każe pobierać płatne programy, ponieważ chciał pobrać teamspeek3 w Sklepie Play na swój telefon. Oczywiście tylko moja opinia, nie ma to być w żadnym stopniu ofensywne, shadowa szanuje. +Zdania w podaniu są złożone lekko mówiąc mid.
Ps. po 5 prośbach shadowa abym wypowiedział się pozytywnie pod podaniem, ktoś z kanału publicznego wspomniał aby miałknął w zamian za to. (Shadow 3 razy zamiałczał na kanale głosowym) (Nie dałem się przekupić)
Pozdraiwam życzę miłego dnia shadow otrząśnij się, lub nie pchaj się gdzie nie powinieneś 

Edytowane przez BDmati
  • Superka 4
  • Dislike 1

Na nie. Podanie jest mało staranne — brakuje mu spójności, dokładności językowej i rozwinięcia odpowiedzi. Szczególnie opis o sobie wypada bardzo lakonicznie i nie mówi zbyt wiele o Tobie jako osobie. Ranga administracyjna wymaga nie tylko aktywności, ale też dojrzałości i umiejętności jasnego, przemyślanego komunikowania się, a tego w Twoim zgłoszeniu niestety nie widzę.

• Superka 1
  • Dislike 1

Jestem  na NIE. Podanie jest napisane od czapy, tak jak inni potrafią w miarę się rozpisać tak tutaj jest napisane byleby zapełnić. Ortografia leży tak samo jak zachowanie w niektórych sprawach, modchat powinen być wyrozumiały i rozumieć słowo nie. Osoba która ubiega się o taką rolę nie powinna być natrętna nie raz dawałam ci znaki że nie chce mieć ciebie w znajomych i ci to pisałam a ty i tak mi dalej tym spamisz i nie rozumiesz słowa NIE. Na vc zawsze w wciskasz się każdemu w zdanie i przerywasz jak ktoś mówi 

• Like 2
  • Dislike 1

Moim zdaniem shadow13 NIE jest odpowiednią osobą na pozycję modchat. Z moich obserwacji wynika, że podejmuje decyzje pod wpływem innych osób i może mieć trudności z samodzielnym osądem w bardziej wymagających sytuacjach, rowniez przez siedzenie z nim na vc(voice chat) moge stwierdzic ze jest on osoba ktora zachowaniem prezentuje jakby mial lat 14-15 i w zadnym stopniu nie pokazuje zachowania ktore prezentowalo by ze ma on mentalnosc 22 latka. Obawiam się, że w tej roli ważna jest niezależność, opanowanie i umiejętność zachowania dystansu – cechy, które w tym przypadku mogą być niewystarczająco rozwinięte.

Chciałbym zaznaczyć, że moja wypowiedź nie ma na celu nikogo urazić – to moja subiektywna opinia i wyrażam ją w kontekście dbałości o dobro społeczności.

• Superka 3
  • Dislike 1

• SAdministrator
Admin

podanie_odrzucone.png

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...