Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

arsenekgalu
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: arsenekgalu
Nick Administratora, który banował: Kret0SlaV
Kiedy to się stało?: 1 czerwca o godz 23:42
Opis sytuacji: Administrator nakrył mnie na korzystaniu z oprogramowania do automatycznego kopania bez interakcji użytkownika. Stało się to na tartaku przy rąbaniu drewna. To była wyjątkowa sytuacja, bo chciałem przez chwilę trochę narąbać drewna. W tym czasie oglądałem wieczór wyborczy po II turze wyborów prezydenckich. Od razu przyznałem się do oszustwa w trakcie sprawdzania. Nie chciałbym, byście usuwali moją działkę, bo widziałem taką tabliczkę w pokoju do sprawdzania. Pomagałem wielu graczom na start i odpowiadałem na pytania dotyczące serwera. Proszę o złagodzenie kary (z 5 dni na np. 1-2 dni), bo chciałbym dokończyć mój budynek na serwerze.
Screen bana:

image.thumb.png.73e201dde3f8c0c2d48f3955c2d715f8.png

19 minut temu, szmitenhoh napisał:

Za odrzuceniem, wymiar bana i tak najkrótszy z możliwych. Naprawdę nawet na samym początku nie mogłeś się powstrzymać od oszukiwania? 

Masz rację. Tylko spójrzcie też ludzko na sprawę, gdybym nie oglądał jakiejkolwiek transmisji na żywo to i tak, bym kopał to drewno ręcznie tylko ciężko robić dwie rzeczy jednocześnie. Chciałbym, byście nie usuwali mi działki, bo tak naprawdę nie wykorzystałem tego drewna na niej, a większość rzeczy do budowli kupiłem od co najmniej kilku osób na serwerze osobiście, a resztę na targu. Nawet piasek kupowałem od jednego handlarza na serwerze. Moim celem jest zbudowanie klanu dla zwyczajnych graczy, którzy potrzebują przynależności do grupy na start i minimalnej pomocy jeśli chodzi o zasoby. To będzie budynek mojego klanu na działce, który buduje.

Jestem porządnym graczem, pomagałem wielu osobom na start i doradzałem im w różnych sprawach - więc mam nadzieje, że przynajmniej ten jeden dzień skrócenia bana dostanę. Dodam tylko, że jestem nowym graczem na serwerze i to jest pierwszy serwer, na którym gram w tym roku w Minecraft.

Nie chciało mi się kopać drewna, bo już byłem zmęczony po poprzednim zbieraniu surowców, głównie kamienia.

Edytowane przez arsenekgalu

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Z racji, że się przyznałeś otrzymałeś skrócony wymiar kary - 5d, z tej racji nie zostanie usunięta Twoja działka ani stan konta. Nie skracamy kar, które i tak już są skrócone ze względu na okoliczności. Odczekaj blokadę i wróć do gry po jej upływie bez niedozwolonych programów, a wszystko będzie tak jak było i dokończysz to co chciałeś. 

Odwołanie odrzucam.

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...