Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_Pacif1c

_Pacif1c

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _Pacif1c / p4cif1c.0ce4n
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 23.05 21:37
Opis sytuacji: Szanowna administracjo, zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie tego odwołania. Zdażyło się to w piątkowy wieczór. Pisałem na czacie głównym i nagle bez kontekstu, poprostu wysłałem gifa ze sceną z filmu. Pragnę przeprosić za moje zachowanie, teraz zauważyłem, że ono było niewłaściwe, lecz myślę że permanentna blokada to zbyt duża kara do moich czynów. Uważam, że każdy zasługuje na drugą szanse. Rozumiem, że ten gif był nieodpowiedni, obiecuję, że nie będę już wysyłać takich niestosownych treści. Nie miał on na celu nikogo urazić, i mam nadzieję, że tego nie zrobił. Moim celem nie jest sprawianie problemów, zapewniam, że będę się zachowywać z szacunkiem wobec innych graczy. Bardzo zależy mi na powrocie na serwer, gdyż stanowił on dla mnie ważną część codziennej rozgrywki i był miejscem kontaktu z innymi.  Tymbardziej, że wystartowała nowa edycja chciałbym być na bieżąco z aktualnościami i wiedzieć co się dzieje. Z poważaniem _Pacif1c.
Screen bana

Zdjecie1.png

Edytowane przez _Pacif1c
  • Haha 1
  • Thinking 1

Pomimo iż gracz to mój zaufany kolega to wiadomość, którą wysłał nie powinien wysyłać i jest winny swoich czynów. Moim zdaniem gracz zasługuje na drugą szansę, należy mu się co najmniej skrócenie blokady do okresu max 2-tygodni. Jest lekki promyk szansy na całkowitego unbana ale jest to niewielka szansa. Podsumowując jestem na tak .

• Superka 1
  • Thinking 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Mod Forum

Jestem za odrzuceniem, ponieważ wielokrotnie zwracano Ci uwagę, którą ignorowałeś, i nie było widać żadnej poprawy. Otrzymywałeś upomnienia, muty i bany – nic nie działało, by skłonić Cię do poprawy zachowania.

Piszesz: „Moim celem nie jest sprawianie problemów, zapewniam, że będę się zachowywać z szacunkiem wobec innych graczy” – ale dlaczego, mimo próśb od Wusza, Koriksa czy ode mnie, nie potrafiłeś zrozumieć, że Twoje zachowanie było nieodpowiednie? Ciągle prowokowałeś administrację i wielokrotnie ignorowałeś to, co zostało do Ciebie napisane.

Piszesz też: „Myślę, że permanentna blokada to zbyt duża kara za moje czyny.” – naprawdę pamiętasz, jakie to były czyny, że otrzymałeś taką karę? Przypomnę: zleakowanie gracza, prowokowanie administracji, toksyczne zachowanie wobec innych, niewykonywanie poleceń administracji i kilka innych sytuacji, które były opisane przy wydawanych karach.
Jeśli uważasz, że ta kara jest zbyt surowa – mylisz się.

Dodam również, że wysłałeś tego gifa ze świadomością tego, że pan Edward po wysłaniu takiego samego gifa nie skończył dobrze, ponieważ również otrzymał blokadę. Zrobiłeś to na własną odpowiedzialność, a to są tego skutki. Wiedziałeś, co może się wydarzyć po jego wysłaniu, więc jaki jest sens pisania odwołania, w którym pisze się, że żałuje się czynu, który został wykonany z premedytacją?

• Superka 1
  • Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

Dlaczego mowa jest tutaj o jakiejkolwiek drugiej szansie, skoro szans miałeś kilka, nie wykorzystałeś ich - Twój wybór. Tak jak wspomniano wyżej, trollowałeś w pełni świadomy tego, że wysyłanie takiego gifa jest niestosowne, a Twój kumpel dostał za to wpierw bana na 14 dni, a potem perma. Nazbierało Ci się i była to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Zgadzam się z wypowiedzią Kviatkowskiej, więc nie rozpisuje się więcej. Za odrzuceniem.

• Superka 1
  • Like 1

image-13.png

21 minut temu, kviatkowskaa napisał:

Otrzymywałeś upomnienia, muty i bany – nic nie działało, by skłonić Cię do poprawy zachowania.

Po otrzymaniu kary za dzoela przestałem :P

21 minut temu, kviatkowskaa napisał:

Przypomnę: zleakowanie gracza, prowokowanie administracji, toksyczne zachowanie wobec innych, niewykonywanie poleceń administracji i kilka innych sytuacji, które były opisane przy wydawanych karach.
Jeśli uważasz, że ta kara jest zbyt surowa – mylisz się.

1.Zleakowanie gracza nie było celowe, osoba której to zrobiłem wybaczyła mi, kazała mi sie nie przejmować edit: od razu również usunąłem tą wiadomość

2.Po otrzymaniu kary za toksyczne zachowanie przestałem. Zrozumiałem, że było to nieodpowiednie.

obraz_2025-06-01_182151078.png.72f8f2b67f97f4aa165252f72cfb2181.png616142679_Zrzutekranu2025-06-01182014.png.5acb4145f23177606706d5e42407f6a6.png

12 minut temu, Koriksss napisał:

Tak jak wspomniano wyżej, trollowałeś w pełni świadomy tego, że wysyłanie takiego gifa jest niestosowne, a Twój kumpel dostał za to wpierw bana na 14 dni, a potem perma. Nazbierało Ci się i była to tylko i wyłącznie Twoja decyzja.

Dodam, że nie podpisałem otóż tego gifa słowami "zrób tak" lub innymi podobnymi zwrotami. Tak jak już mowiłem wysłałem go bez żadnego kontekstu.

Edytowane przez _Pacif1c
  • Haha 1

• Admin Forum
Admin Forum
3 minuty temu, _Pacif1c napisał:

Dodam, że nie podpisałem otóż tego gifa słowami "zrób tak" lub innymi podobnymi zwrotami. Tak jak już mowiłem wysłałem go bez żadnego kontekstu.

To nie ma żadnego znaczenia, napisałbyś zrób tak dostałbyś za podżeganie do samobójstwa, nie napisałeś, to jest też inny powód czyli nieodpowiednie treści, nie jest to żadne tłumaczenie. 

• Like 1

image-13.png

Jestem na nie

wielokrotnie ostrzegałem cię w różnych sytuacjach, żebyś się opanował lub przestał, lecz niestety moje prośby do ciebie nie docierały. Mogę śmiało powiedzieć, że się nie zmienisz, a dodatkowo kłamiesz w swoim odwołaniu, że twoim celem jest niesprawianie problemów xD nie umiesz żyć w społeczności to mam nadzieję, że będziesz od niej odcięty.

• Superka 1
  • Przytulas 1
  • Sigma 1

qRoFuaR.gif