Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zw3req_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Zw3req_
Nick Administratora, który banował: kviatkowskaa
Kiedy to się stało?: 11.05.25 19 15
Opis sytuacji: Dobry wieczór dziś o 19 15 wydarzyla sie sytuacja gdzie zostalem zablokowany za wyzywanie gracza po 1 tak zwyzywalem go ale sie domagam rowniez zablokowanie go, rowniez ten gracz zaczal mnie wyzywac na tabliczkach na swojej dzialce od typu kasti bo patrzylem sie na jego dzialke. Na dowod w msg napisal mi kiedy to przeczytalem "Czego nie rozumiesz" i sie zdenerwowalem i go zwyzywalem wiec rowneiz sie domagam jego zablokowania
Screen banaimage.thumb.png.1fdfe2c20d40760730b23c33589a2644.png

• XD 1

Bez dowodów w postaci logów/screenów jestem na nie. Blokada z resztą już minęła także dla mnie temat do zamknięcia. 

Jeśli chcesz zgłosić gracza zrób to przy pomocy ticketa.

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Blokada minęła, odwołanie zamykam. W sprawię zgłoszenia, złap jakiegoś Administatora na serwerze i zapewnij odpowiednie dowody, albo zgłoś się na naszym discordzie w tickecie i to tam je wyślij.

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

zamknij_tutaj.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...