Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość

Wyróżnione odpowiedzi

Hej,

Ban na tydzień (7 dni) to moim skromnym zdaniem trochę za dużo. Szczególnie, że za chwile jest rozpoczęcie nowej edycji, a ja ze wszystkimi itemami zostałem uziemiony.... i nie mam szans przywitać edycji.

Zmniejszcie karę, (która oczywiście się należy 🙂) bo to strasznie dużo czasu ...

pozdro

_Adamos_

2020-03-03 11_18_18-Window.jpg

Po pierwsze, wraz z zakończeniem tej edycji tracisz dosłownie wszystko co zdobyłeś za wyjątkiem rangi VIP lub svip.

Po drugie jeśli startuje nowa edycja to wszystkie bany na serwerze są kasowane, więc będziesz mógł spokojnie grać od samego startu edycji.

bmw GIF

No +1 Chrupcio 

A pozatym to jest dobra długość bana bo trzeba czytać regulamin i inne rzeczy to by się wiedziało.

• Superka 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

2 godziny temu, _Adamos_ napisał:

Ban na tydzień (7 dni) to moim skromnym zdaniem trochę za dużo.

No problem w tym, że ty wiele razy byłeś banowany za griefowanie mapy surowcowej, w dodatku teraz to było dość mocne zniszczenie. Radzę się zastanowić drugi raz przed kolejną tego typu rzeczą, bo nie pograsz sobie do końca edycji - i nie, nie mówię o obecnej.

• Superka 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...