Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Guess who's back?

Setreal

Wyróżnione odpowiedzi

Siemaneczko wszystkim!!!
Wracam po dojść długiej przerwie. 
Widzę że sporo się pozmieniało.

Część z was może mnie z dawna kojarzyć a ci bardziej nowi gracze niekoniecznie. 

Byłem kiedyś w administracji oraz miałem w miarę dobry kontakt z większością graczy.

Jestem praktycznie od samego początku serwera, na pierwszej edycji stworzyłem pierwszą reklamę serwer na yt ( wtedy grałem pod nickiem Legionista999PL).

Także ten , widzimy się w grze 😉 

Jakby ktoś chciał pogadać , pograć razem to zawsze jak jestem siedzę na ts3. 

• Administrator
Admin

dzień dobry wieczór panie Setreal, Twój nick kojarzę - pewnie byłeś w Administracji, gdy ja byłem 🙂

DP3Woc2.png

Zgadza się 🙂 Witam Witam . Tak byłeś ty , Pitereek , Wikcia , Daria ( nie pamietam jaki nick miała) i pare inncyh starych znajomych 😄 Mogłeś mnie pamietać z tego że ModChatem był tez chlopak wikci i miałem ogromną kłótnie z nim i spine (nie pamiętam jak on sie nazywał) 

Archiwum Administracji jest tylko dla Administracji, ale tamtych czasów nie dosięgnie. Pewnie mnie już tam nie ma +_+

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Witaj 

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

• Administrator
Admin
W dniu 1.03.2020 o 08:51, Setreal napisał:

Nie ma gdzieś spisu osob ktore pojawiły się w Administracji przez całą kariere serwera?

od lipca 2017 roku jest takie archiwum, do teraz prowadzone

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...