Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kowal263
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kowal263
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: 27.03.2025 godzina 20.15 
Opis sytuacji: Witam, składam to odwołanie od bana ponieważ czuje się w 100% niewinny. doszło do pewnego rodzaju pomyłki, dostałem bana za współprace z dziabongu, i z tego co słyszałem chodzi o sprzedaż działki za 2kk na której rzekomo miał być beacon a go nie było, zaznaczam że nie mam nic wspólnego z tą sytuacją i dowiedziałem się o niej dopiero gdy administrator Veanaye przyszedł z wizytą na moją działkę i poinformował mnie że dostane bana za współprace, wtedy zapytałem na jakiej podstawie dostane bana za współprace. Na to pytanie Veanaye odpowiedziała że widziała nasze wiadomości prywatne z dziabongu na których mówiliśmy od dawna o kradzieży. Tak to prawda mówiliśmy o kradzieży, a dokładniej chodziło nam o odzyskanie skradzionych itemów z działki gracza wyvern, który dokonał bandyckiego szabru na mojej działce, kradnąc itemki o wartości 1kk i niszcząc niektóre elementy mojego prywatnego bastionu. myślałem czy nie zgłosić gracza wyvern za kradzież ale znając życie to itemków bym i tak nie zobaczył na oczy a po za tym wartość 1kk nie jest zbyt potężna aby robić afere na cały serwer. Skradziono: czarny shulker, żniwiarz głów mobów, wędkę rybaka, i kilka innych mniej wartościowych itemków. Podsumowując, powód bana jaki podała Veanaye, tak naprawdę nie jest żadnym dowodem na mój udział w sprzedaży działki z beaconem za 2kk, ponieważ tak jak pisałem wyżej rozmawialiśmy o innej kradzieży i tu zaznaczę że do żadnej kradzieży NIE DOSZŁO, skończyło się jedynie na rozmowie czatowej. Nie wiem co czytała Veanaye ale dam se paznokcia uciąć że nie było tam nic o tej działce z beaconem. Czuje się niewinny. Dziękuje za przeczytanie wypocin.
Screen banaobraz_2025-03-27_203722227.thumb.png.2b6cd7ca6b4a325eb244d5c494373bac.png

Dostałeś bana za współpracę ze złodziejem - patrząc na to, że planowaliście kradzież, to w zasadzie sprowadza się to do jednego - współpracy ze złodziejem. Niby sytuacje niepowiązane, ale jednak związane z jednym graczem. Trudno całą sytuację ocenić jedynie z perspektywy tego co napisałeś, może warto byłoby dostarczyć owe wiadomości. Na chwilę obecną neutral, kara jest stosunkowo krótka, może da chwilę czasu na ochłonięcie i wyciszenie się. 

Co do kradzieży na twojej działce - to nie działa w systemie ząb za ząb. Jeśli chcesz się na kimś zemścić to po prostu złóż skargę na forum i licz na publiczny lincz wobec tej osoby.

• Thinking 1

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png

4 minuty temu, szmitenhoh napisał:

Dostałeś bana za współpracę ze złodziejem - patrząc na to, że planowaliście kradzież, to w zasadzie sprowadza się to do jednego - współpracy ze złodziejem. Niby sytuacje niepowiązane, ale jednak związane z jednym graczem. Trudno całą sytuację ocenić jedynie z perspektywy tego co napisałeś, może warto byłoby dostarczyć owe wiadomości. Na chwilę obecną neutral, kara jest stosunkowo krótka, może da chwilę czasu na ochłonięcie i wyciszenie się. 

Co do kradzieży na twojej działce - to nie działa w systemie ząb za ząb. Jeśli chcesz się na kimś zemścić to po prostu złóż skargę na forum i licz na publiczny lincz wobec tej osoby.

Związane z jednym graczem ? Wątpię że dziabongu sprzedał by działkę graczowi wyvern, z tego prostego względu że gracz wyvern zablokował również dziabongu. Więc to raczej nie możliwe żeby prowadzili jakie kolwiek interesy. Więc to są prawdopodobnie dwie różne sprawy. A po drugie nie słyszałem żeby za planowanie kradzieży dawali bany Xd. do żadnej kradzieży z mojej strony nie doszło. Jak ktoś wie komu dziabongu sprzedał działkę to proszę śmiało pisać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...