Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

paola

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick na serwerze: Ninuwna
2. Wiek: 15
3. Czy posiadasz TeamSpeak3/Discord i sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
4. Jakie jest twoje doświadczenie?: Przykładam sporo uwagi oraz czasu w budowanie na mojej działce na serwerze m.in. sklepu, miejsc na eventy, łowisko itp. Buduje w Minecraft od około 5 lat.
5. W jakim stopniu oceniasz swoje zdolności do pracy w grupie?: Nie jest źle. Umiem się dostosować, potrafię dojść do porozumienia z ludźmi. Jestem raczej bezproblemowa oraz przyjazna.
6. Jaka jest Twoja znajomość komend związanych z budowaniem (WorldEdit, Voxel etc.)? Z Worldedit'a korzystam przy praktycznie każdej budowli, natomiast z Voxel'a nie korzystam wcale i nie jestem zaznajomiona z działaniem tej modyfikacji.
7. W którym stylu budowania czujesz się najlepiej a w którym najgorzej? Dlaczego?: Najlepiej w średniowiecznych budowlach, najgorzej w stylu nowoczesnym. Przywiązuje dośc sporą wagę do szczegółów oraz do charakterystycznych elementów dla danego stylu budowania. Styl średniowieczny idealnie wpasowuje się w moje umiejętności dbania o szczegóły, natomiast styl nowoczesny jest dla mnie zbyt prosty i blady, ponieważ bardzo lubie stosować różne kolory i kształty podczas budowania.

8. Lepiej odnajdujesz się w budowaniu budynków czy dekorowaniu/robieniu terenu? Obie z nich mi odpowiadają. Zarówno dekorowanie jak i budowanie budynków jest równie ciekawe.
9. Przykładowe ss budowli Załączone poniżej 3 budowle; zamek dwuwieżowy z piwnicą, domek na drzewie oraz japońska świątynia.

1.png

5.png

7.png

8.png

1.1.png

1.3.png

1.4.png

2.1.png

2.2.png

2.5.png

Edytowane przez paola
  • Superka 6

KidMod

Taak bardzo pięknie budujesz 🥰

• Superka 1

A więc tak, uważam, że budujesz bardzo ładnie, myślę że odnajdujesz się w każdym stylu i mogłabyś zbudować tak na prawdę wszystko. Masz własne wizję co do swoich budowli. Potrafisz budować ogólnie budowle jak i dekorować pomieszczenia, moim zdaniem powinni dać szanse takiej kreatywnej, pełnej pomysłów i gotowej do pracy osobie aby wykazała się na randze budowniczego. W swoim czasie oczywiście możesz nabyć większą wprawę w budowaniu jakiś większych budowli, więc wszystko jest możliwe. Jestem jak najbardziej na TAK

• Superka 1

Witam, po dokładnym przeczytaniu podania na budowniczego, doszedłem do fundamentalnej konkluzji iż gracz o nicku ''Ninuwna'' będzie odpowiednio wykonywał/a swoje obowiązki. Jestem na TAK

1833648628_Zrzutekranu2024-12-29120601.png.f40b68ab2b9e527ccdee0484a12cf124.png

Edytowane przez kowal263
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...