Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

EEbola
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: EEbola 
Nick Administratora, który banował: berkowskyy
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: 17.03.2025 / 18:18
Opis sytuacji: Witam, zostałem zbanowany za rzekome kupno rangi za serwerowe $$$, które tak naprawdę nie mają znaczenia. Fakt może wyrażałem chęć kupna rangi z tym ze ja dam swoje $$$$ bo mnie stać było ale czy finalnie doszło do takiej "wymiany"? Nie. Dodam tylko ze od bardzo dawna wiekszosc osob serwera potrafi komus zakupic range nawet za nic. Życzę miłego dnia i liczę na unban
Screen bana2025-03-17_18.18.11.png?ex=67d9ab46&is=67d859c6&hm=4f019df9ff0ee9e2634dfda7dd63fe9ae00d4f9de6c0220a09ffe9af47465d19&

Edytowane przez EEbola

46 minut temu, _Pacif1c napisał:

Ta blokada jest z tamtego roku?? po drugie berkowskiego nie ma juz w adm :| na nie? xd

Przecież jest data napisana z kiedy to. Czytanie ze zrozumieniem boli Ciebie czy co?

Co do skargi jestem za UB JEŚLI zakup został sfinansowany z kieszeni EEboli

• Superka 1

Jak coś bucha wrócił do adm rozwiewając kontrowersje, no i widać również, że jest tam napisane "próba". Za pewne gdyby do takiej "wymiany" doszło to ban byłby o wiele wyższy. jestem za redukcją do około 2 dni, ale nie całkowitym ściągnięciem blokady

Podpisuję się pod Czystkiem. Jeśli faktycznie wyrażałeś chęć kupna i nie był to sarkazm, to wiedziałeś, że nie jest to zgodne z regulaminem. Za redukcją, ale nie całkowitą, bo faktycznie ban na 7 dni wydawany jest za o wiele gorsze przewienienia.

• Superka 1

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

• Administrator
Admin

2025-3-17 17:46:55 chat Kret0slaV: eebola keazyyy sprzedaż rang za realne pieniądze blokada 7 dni blokada perm

2025-3-17 17:47:25 chat EEbola: kret0slav ale za jakie realne pieniadze xdd

Ban został dokonany w momencie przelania 2,450,000 Graczowi KEAZYYY (wcześniej również pojawił się czek 1kk). 

W dniu 17.03.2025 o 18:34, EEbola napisał:

czy finalnie doszło do takiej "wymiany"? Nie.

no nie doszło bo zostaliście zablokowani xd 

W dniu 17.03.2025 o 18:34, EEbola napisał:

Dodam tylko ze od bardzo dawna wiekszosc osob serwera potrafi komus zakupic range nawet za nic.

Darowizny =/= sytuacji, na której Was przyłapano. W tym wypadku to była oferta między walutą wirtualną, która nie daje korzyści irl, a jedynie w grze, a prawdziwymi pięknymi polskimi złotówkami. To nie jest sprawiedliwie i na pewno nie tolerujemy tego w rozgrywce fair play. 

Jeśli natomiast nie mówisz o darowiznach, a o innych, zakazanych handlach to takie sytuacje faktycznie występują, natomiast to już decyzja osób które takie wymiany finalizują czy chcą ryzykować permem za parę milionów na serwerze. Oczywiście w momencie przyłapania ;)

• Superka 1

DP3Woc2.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

@ berkowskyy ładnie wszystko wyjaśnił.

Odwołanie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...