Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Błąd ze sklepem na targowisku

lugh568
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: MisioNoForm
Miejsce występowania błędu: Serwer minecrafta
Opis problemu: Witam znalazłem błąd na /warp targ, mianowicie założyłem dziś targ tworze oferty później idę na targowisko sprawdzić swój sklep wszystko pięknie ładnie ale gdy wchodząc w targ wyświetla się sklep jakiegoś gracza Anitka. Wiem że jest już założony ticket na discordzie ale w trosce o innych graczy postanowiłem to tu napisać tak aby ostrzec innych graczy o wystąpieniu tego błędu po to by narazie wstrzymali się z zakładaniem targu, a innych graczy zachęcam o przeteleportowaniu się na swoje targi w celu upewnienia się czy wszystko z ich targami jest wporządku
Dodatkowe SS'y

2025-03-16_09.44.03.png

2025-03-16_09.44.06.png

Edytowane przez lugh568
  • Przytulas 1

KidMod

Blad polegal na tym, ze 2 targi byly w sobie. Wystarczylo napisac do Administracji o przeniesienie targu. 

//zrobione

• Administrator
  • Decyzja
Admin

zamknij_tutaj.png

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...