Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Set górnika nie nadaje efektu haste

ArencyStream
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: ArencyStream
Miejsce występowania błędu: /warp s, /d dom, /warp las
Opis problemu: Witam, mając założony cały set górnika, który jest przypisany do mnie nie dostaje efektu haste, raz mi sie udało kopiąc na działce otrzymać ten efekt na jakieś 20 sek i od tamtej pory nie mogę ponownie go wywołać. W takiej sytuacji wydawanie pieniędzy na set jest bez sensu to po pierwsze, a po drugie itemy typu super siekiera są nic nie warte....
Dodatkowe SS'y: ...

2025-03-13_17.49.37.png

Mówisz że nie masz ciągle efektu haste 2 i nie mozesz uzyć Super Siekierki na warp las, ale jeżeli się nie mylę, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi to efekt dostaje sie tylko podczas kopania kamienia w owym secie

10 minut temu, TamashiSS napisał:

Mówisz że nie masz ciągle efektu haste 2 i nie mozesz uzyć Super Siekierki na warp las, ale jeżeli się nie mylę, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi to efekt dostaje sie tylko podczas kopania kamienia w owym secie

Faktycznie podczas kopania kamienia efekt się uaktywnia, w takim razie pozostaje pytanie, jak używać super siekiery

właściwie to trzeba rozkładać drewno na działce, żeby to działalo :/ Też uważam, że to nie jest wgl op i też się na to nabrałem kupując set po netherze

• Superka 1

Za przyjrzeniem się sprawie zdecydowanie, ale raczej w kwestii doprecyzowania jak działa set. Choć osobiście, wybierając set górniczy, nie oczekiwałabym, że będzie on funkcjonować w jakimkolwiek innym kontekście poza pracą górnika, czyli kopaniem kamienia. Ale rozumiem oburzenie osób, które nie wyszły z tego samego założenia. 

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Set górnika jak sama nazwa wskazuje, pozwala szybciej kopać kamień i właśnie przy tej czynności efekt haste się uaktywnia, a nie przy ścinaniu drewna czy kopaniu netherracka. Mechanika działania zostaje taka, jaka jest w tej chwili, w związku z czym zgłoszenie odrzucam. Mogę jedynie zagwarantować, że pojawi się doprecyzowanie informacji o tym jak działa set i kiedy nadaje się efekt haste.

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

zgloszenie_odrzucone.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...