Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Akowii
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

NIck Zbanowanego Akowii7

Nick Administratora, który banował: ... aversh
Kiedy to się stało?: ... 13.03 godz 00:50
Opis sytuacji: ... od początku potrzebowałem szybko miliona na serwerze i w zamian za to zaoferowałem kupno rangi , niestety nie spodziewałem sie że ma to tak ogromne dla mnie konsewencje , wiem żę nieznajomość regulaminu nie zwalnia mnie z przestrzegania jego zasad zrobiłem to bezmyślnie i poprostu zachowałem sie nie poprawnie bardzo tego żałuje i poprostu wiecej razy czegoś takiego nie zrobie , jest to mój pierwszy ban , wyrażam skruche moje zachowanie wiecej sie nie powtórzy. Proszę o unban PLSS 🙂 naprawde widze swój błąd i bardzo go żałuje akurat trafiło się tak ,żę teraz mam wolny tydzien i jest to czas kiedy mógł bym sobie pograć ponieważ jestem w klasie maturalnej i serio jest duzo roboty i grałem żeby się troche wyluzować i odetchnąć od szkoły i przygotowań do matury serio obiecuje żę to się nie powtórzy  jesli miałbym nastepnym razem dostać za coś  bana możecie nawet odrazu dawać perma  dopiero co wruciłem na serwer po mega długim  czasie i chciał bym sobie pograc

Z GÓRY DZIĘKUJĘ 

ssimage.png.94000726791c7b64aed32b4f5c6996a8.png
Screen bana: ...

Edytowane przez Akowii

• Administrator
  • Decyzja
Admin

W żadnym stopniu nie tolerujemy tego rodzaju praktyk. Z tego co widzę, Ty nie zrobiłeś tego tylko raz. Otrzymałeś i tak najkrótszą możliwą blokadę. 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...