Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Błąd z usuwaniem rang

polusiaxx
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: polusiaxx
Miejsce występowania błędu: serwer mc
Opis problemu: Dziś została mi usunięta ranga budowniczego (zostawmy pytania: jak to, po co i dlaczego). Włącznie z usunięciem rangi budo została mi usunięta ranga SVIP.

Owa ranga SVIP została zakupiona przeze mnie dnia 1.03.2025 (2-3 dni przed nadaniem rangi budowniczego). Jak powyżej napisałam, usunięcie rangi budowniczego skutkowało usunięciem również mojej drugiej rangi.

Wprowadziło mnie to w nie mały błąd i lekką frustrację, ponieważ wydałam na to 13 zł. Mała kwota ale jednak to są pieniądze i rzecz materialna. Dostałam informację - jeśli została ona (ranga) mi nadana (następnie usunięta) przez plug-in to mogła mi się usunąć druga ranga. 

Oczywiście napisałam ticket na Discordzie i ku mojemu szczęściu znalazł on szybki odzew wśród administracji. aversh szybko reagując, dał mi /voucher na pozostałe dni SVIP'a, którego jak wcześniej wspomniałam, kupiłam.

**Nie wiem czy Administracja ma dostęp do ticketów po ich zamknięciu, ale jeśli tak jest to aversh widział potwierdzenie zakupienia SVIP'a w postaci screenów z mojego konta bankowego.**

Problem został rozwiązany z pozytywnym skutkiem, aczkolwiek uważam, że jest to nie mały błąd w działaniu serwera jeśli chodzi rangi

Nie jestem w stanie stwierdzić czy ranga SVIP po jakimś czasie zostałaby mi zwrócona lub czy dostałabym informację od Administracji o takowym błędzie i czy dostałabym voucher na pozostałe dni rangi, gdybym nie napisała tego ticketa (zważając na długi okres oczekiwania aby Administracja zwróciła uwagę i odpisała na tickety). 
  O tym, że ranga została mi usunięta dowiedziałam się po nieskutkującym wpisywaniu komendy /fly (dostępnej dla VIP'ów i SVIP'ów).

Cieplutko pozdrawiam i mam nadzieję, że takie błędy będą brane również pod uwagę jeśli chodzi o poprawę działalności serwera.
                                                                                                                                                                                                                                                                             ~polusiaxx  
Dodatkowe SS'y: Screen z nie działającej komendy /fly. **Nie chcę dzielić się screenami z konta bankowego na forum, mimo ucięcia moich danych osobowych.**

Zrzut ekranu 2025-03-12 214843.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Rangi zakupione w sklepie nadawane są automatycznie przez serwer, który po upływie określonego czasu "zabiera" rangę. Administracja nie ma możliwości ustawiania rang na określoną ilość czasu, dlatego po zabraniu rangi miałaś gracza, a nie SVIPa. Gdybyśmy Ci ręcznie nadali rangę, to miałabyś ją tak długo, aż byśmy sami tego nie zmienili lub sama nie zakupiłabyś rangi w sklepie.

Takie przypadki jak Twój praktycznie się nie zdarzają, dlatego też nie widzę sensu, aby coś robić w tym kierunku. Szczerze powiedziawszy to więcej z tym zachodu, niż jest to tak naprawdę warte. Najlepszym sposobem na to jest właśnie zgłoszenie się do nas w ticketcie po voucher.

Zgłoszenie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

zgloszenie_odrzucone.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...