Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usunięcie niektórych efektów klanowych

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Twój nick (z serwera): jegomosc_
Propozycja dotyczy (tytuł): Usunięcia niektórych efektów klanowych.
Opis propozycji: Witam, przychodzę z propozycją, którą niewątpliwie poprze przynajmniej 90% community pvp na tym serwerze. Mianowicie chodzi o usunięcie efektów nasycenia, regeneracji zdrowia, zdrowia oraz ochrony ze sklepu klanowego. Czemu? Otóż przez wyżej wymienione efekty aktualnie zabicie kogoś na płaskim terenie jest po prostu niemożliwe a przynajmniej bardzo trudne, nawet z siłką 3 (jeśli ktoś ma mityka to zwykle nawet refów nie trzeba jeść xD). Gra na to kto będzie miał więcej seta jest po prostu nudna, w dodatku kosztowna, tymbardziej, że niektórzy wbijają po prostu się poklepać, a nie zarabiać cały dzień na trochę butelek expa. Wywalenie tych efektów poskutkuje większą dynamiką pvp oraz wesprze osoby które umieją się lepiej klepać, co jest absolutnie fair. 

Dodatkowe ss'yNie.

• Superka 3

Gość wojtekchr

Myślę że bardzo dobry pomysł, faktycznie jest prawie nie możliwe zabicie kogoś na płaskim terenie. Jedyna opcja jest grą na dziurkę i wrzucanie do niej i gra na to kto ma więcej seta jak napisał jegomość. 

Absolutnie jestem na TAK.

Zwycięzca

Uważam , że pomysł bardzo dobry , prawdą jest , że zabicie kogoś na płaskim terenie jest prawie nie możliwe nawet z miksturą siły 3 , zgadzam się  również , że zabicie takiej osoby jest bardzo kosztowne ponieważ mikstury wraz z butelkami exp są bardzo drogie , a granie komu pierwszemu padnie set jest monotonne i nudne

Oczywiście jestem na TAK.

• Superka 2

Jestem na TAK z jednego powodu - w momencie w którym spotykasz się z tego typu osobą niespodziewanie na /warp s, to nie masz cienia szans, że przeżyjesz. Bez tych opcji przynajmniej jest na to jakaś szansa.

• Superka 3

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

Jestem na tak usuncie ten efekt, daje on praktycznie niesmiertelnosc o ile nie zbijesz komuś seta albo wypijesz siłkę 3. myślę że szczególnie można to było odczuć podczas otwarcia netheru gdzie praktycznie nie dało się nikogo zabić, jestem zdziwiony że dopiero teraz taka propozycja się pojawia i że nie usuneliscie go wcześniej bo juz od dawna było widać jak op jest ten efekt

• Superka 3

Zwycięzca

Zgadzam się w 100%! Bez tych efektów samo pvp byłoby o wiele bardziej dynamiczne, a walka nie sprowadzałaby się tylko do tego, kto ma więcej setów. Dodatkowo otwarcie Netheru i Endu miałoby zupełnie inny przebieg – starcia byłyby bardziej skillowe, a nie zależne od efektów, które praktycznie czynią graczy nieśmiertelnymi. To zdecydowanie pozytywna zmiana dla całego community pvp

• Superka 2