Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość ixxr
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość ixxr

Nick zbanowanego: ixxr
Nick Administratora, który banował: aversh
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 2 marca
Opis sytuacjiOdwołując się do permanentnego bana proszę o skrócenie lub całkowite oddalenie sprawy no nie została ona przeprowadzona wiem że permanentny ban jest przez mk5+ lecz ban 10 dniowy nie został mi przedstawiony nie zostałem poinformowany przez panią _Minte za co jest owy ban
Screen bana: -

Edytowane przez Veanaye
brak zastosowania wzoru

Mod Forum

Słuchaj, byłam przy tym jak _Minta ciebie sprawdzała. Najpierw długo bardzo czekała aż zainstalujesz discorda, następnie jak już udało się połączyć to po przekazaniu przeze mnie wszystkich formalności i przekazaniu informacji, że będziesz musiał pobrać program do zdalnej obsługi komputera w celu sprawdzenia, to ty powiedziałeś "no to dajcie mi tego bana, i tak nie zamierzam już grać na tym serwerze" i to wsm był koniec rozmowy. Następnie zacząłeś tworzenie multikont, a JA POINFORMOWAŁAM CIEBIE ŻE NIE MOŻESZ ICH TWORZYĆ I CO SIĘ STANIE JAK TO ZROBISZ, więc zostałeś poinformowany. Zacząłeś tworzyć mulciaki już na banie, a za zbyt dużą ilość kont dostaje się perma (dlatego po tym jak nie zastosowałeś wzoru edytowałam, a perma nadał ci aversh, nie _Minta) na głównym koncie oraz bana na IP. Po tym jak zmieniłeś narracje z "nie będę już tu grał, możecie banować" na pokrzywdzonego jestem za odrzuceniem.

giphy.gif

_Minta dała bana za brak współpracy, bo przez bardzo długi czas (powyżej ustawowych 10 minut) nie byłeś w stanie zalogować się na Discorda w celu sprawdzenia. Jest to niepowiązane z banem od aversha, bo ten był wydany za MK.

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

Mod

Tak jak @ Veanayenapisała, na samym początku bardzo długo czekałam, aż w ogóle ogarniesz discorda, pomimo że proponowałam teamspeaka3, który byłby szybszy jednak wolałeś pierwszy komunikator wiec zgodziłam się poczekać. Gdy w końcu się z tobą połączyłyśmy od razu zostało Ci wszystko przedstawione za ile i na ile jest ban za dane czynności, oraz to że powód sprawdzania możemy podać dopiero jak się połączę z twoim komputerem. Po zapodaniu linka do ultraviwiera powiedziałeś, że jednak Ci się nie chce i mam dać bana, bo i tak nie będziesz już tu grał. Obie zapytałyśmy Cię upewniając się czy jesteś pewny na co odpowiedziałeś tak i od razu się rozłączyłeś. Nawet jeśli, uważasz że ban jest niesłuszny, nie potrzebnie robiłeś te multikonta skoro wiesz, że za to jest perm. Miałbyś teraz tylko na 10 dni i mógłbyś się tylko od tego odwołać. Jestem za odrzuceniem.

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Lekceważący stosunek do procedury sprawdzania, do zakazu tworzenia multikont oraz do całego serwera to wystarczające powody, aby na ten moment odrzucić odwołanie. Spróbuj za jakiś czas, opisz wszystko jak było naprawdę i pokaż, że chociaż trochę żałujesz. 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...