Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Surowce w rudach

Gość xAndzis

Wyróżnione odpowiedzi

Gość xAndzis

- Twój nick (z serwera): ... @tajrehh
- Propozycja dotyczy (tytuł): ... Surowce w rudach
- Opis propozycji: ... Rudy, złoto i żelazo aby wypadało w rudach, można dzięki temu urozmaicić i utrudnić w jakimś stopniu rozgrywkę, nie będzie taka łatwa i będzie lepsza.
- Dodatkowe SS'y: ... Zbędne, a z innych serwerów nie będę wstawiał.
Jeśli podoba się propozycja, napisz, że jesteś na TAK. Z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂 

Jestem na TAK, ale rudy musiałyby dropić z kamienia, ponieważ resetowanie kopalni mogłoby być problematyczne, oraz, no cóż, nie zawsze byłoby tyle samo surowców przy generowaniu się rud za każdym razem inaczej.

• Superka 2

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość xAndzis
34 minuty temu, Giecio napisał:

Jestem na TAK, ale rudy musiałyby dropić z kamienia, ponieważ resetowanie kopalni mogłoby być problematyczne, oraz, no cóż, nie zawsze byłoby tyle samo surowców przy generowaniu się rud za każdym razem inaczej.

Oczywiście, że ze kamienia, bo jakiś gracz mógłby wykorzystać X-RAY

55 minut temu, Michotek123 napisał:

Dzięki temu gracze lubiący trudniejszą rozgrywkę mogli by ustawić sobie tego typu utrudnienie w postaci dostawania rud a nie od razu przygotowanych surowców.

Wątpię, że na RC ktoś by wybrał trudniejszy zarobek dobrowolnie XDDD

Jestem na tak! Powodu @up

'Lepiej, żeby nienawidzili Cię takim jakim jesteś, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będziesz.' ~~ Kurt Cobain.
'Czasami coś w nas umiera i nie chce zmartwychwstać' ~~ Kurt Cobain.

11 minut temu, Setreal napisał:

Jestem na Tak i nawet z wszystkimi rudami 

ALE z wgranym anty-xrayem który generuje rudy na bieżąco na 10 kratek przed nami żeby nie było oszukiwania 😉 

Tu chodzi o wypadanie rud ze stone. Normalnie podczas kopania na kopalni. 

1 minutę temu, Setreal napisał:

To to jest bezcelowe -,- 

Wcale nie jest tak jak myślisz. Wypadanie rud z kamienia utrudni rozgrywkę, bo będzie trzeba je przepalać dodatkowo, żeby zdobyć z nich surowce. Przy okazji w końcu węgiel będzie użyteczny. 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...