Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość xKociara_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość xKociara_

Nick zbanowanego: xKociara_
Nick Administratora, który banował: aversh
Długość bana: permanentny
Kiedy to się stało?: 26.02.2025
Opis sytuacjiDostalam Bana za MK5+  gdzie ja tamtych kont nie używałam. Minta_ czy tam _Minta wie że to ja Kociara ale ja myślałam że nie trzeba nic robić tylko wystarczy zmienic konto a tamte konta które są zarejestrowane na moim inernecie to 2 są mojej siostry a reszty to używałam aby trolować osoby na serwerze mojego bylego. Z wielką prośbą proszę o odblokowanie mnie na serwerze. DZIĘKUJĘ
Screen bana: 

Edytowane przez r6ntz

• Administrator
Admin

Na jakim koncie grasz i czy jest to jedyne konto, które gra na serwerze na jednym IP? Jeśli grasz z innymi to napisz to tutaj

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

Po twoim przyznaniu się na czacie, ze masz multikonta wykazalem chec pomocy i powiedzialem Ci ze moze to skutkowac banem, lecz ty wolalas mi napisac brzydkie slowa. Przez twoje czyny sam osobiscie dostarczylem dowody na twoje przyznanie szanownej administracji. Z tego co pisalas na czacie w mc, to chcialas zmienic nick aczkolwiek powodem bana jest jeszcze wiecej multikont wiec twoje wymowki ze to konta do trollowania, czy tez konta siostry nie pokrywaja sie z twoja wersja ktora pisalas w minecraft. Dodam jeszcze, ze gracz ten jest dodany do swoich dzialek z konta kociara oraz xKociara_ i obydwa te konta sa TEJ SAMEJ osoby(przyznanie w mc-jesli potrzebne dowody to niech ktos kto rozpatruje to odwolanie da mi znac) a nie jakiejs siostry, czyli musial grac na nich +- w tym samym czasie lub na zmiane a co za tym idzie gracz ten mogl czerpac korzysci ze swojego multikonta w postaci wbijania pracy i przekladania skrzynek na "glowne" konto itp. nie pozdrawiam do odrzucenia

Edytowane przez Kijuu

IMG_20230301_172411.jpg

Na  nie. Nie jest to pierwsza twoja blokada. Sam jako Gracz mówiłem że za robienie złych rzeczy jest ban. Mimo tego postanowiłaś mieć to gdzieś. W jawny sposób pokazujesz, że regulamin masz za przeproszeniem w 4 literach. Wystawiłaś na licytacje przedmiot z inną nazwą. Zwróciłem Ci uwagę ale tak jak wspomniałem miałaś w to wywalone. Pokazuje to, że jesteś osobą niedojrzałą, zachowujesz się jak typowy dzieciak, który chce zwrócić na siebie uwagę. 

Pozdrawiam

• Haha 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

W tej sytuacji ZA unbanem wybranego konta oraz permami na reszcie MK. Powołując się jednak na komentarz Kija i Wysp, uważam, że samo zbanowanie MK jest karą niewystarczającą w tej sytuacji. Nawet posunęłabym się o celowe omijanie systemu blokad o ile interpretacja na to pozwala. 

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Blokada z głównego konta została zdjęta, reszta oczywiście pozostaje na banie. Stworzenie kolejnego multikonta będzie skutkowało nałożeniem blokady permanentnej na IP.

Odwołanie akceptuję

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...