Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

16Mniszek68

16Mniszek68
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: 16Mniszek68
Nick Administratora, który banował: Kret0slaV
Kiedy to się stało?: 23.02.2025
Opis sytuacji: Witam, sytuacja wygląda następująco , poszedłem afk aby zjeść obiad, gdy spożywałem obiad przyjechała do mnie rodzina ciocia z wujkiem i swoimi dziećmi , (chciałem spróbować podać się sprawdzeniu ale nie miałem możliwości (zgłosiłem to na /pomoc że nie mam jak bo przyjechała rodzina )

bo dzieci w tym mój młodszy brat chcieli iść na plac zabaw obiecałem im to , a wiadomo jak to jest z dziećmi nie ma że za chwile, tylko już mamy iść, więc miałem już kończyć użyłem /farma zbierz  wkładałem pyry do skrzyń coś się jeszcze zakręciłem i miałem się już żegnać i na ekranie komunikat że jestem sprawdzany (nie wiem na jakiej podstawie bo większość czasu spędzam na działce lub na kopaniu na beaconie i ani razu nie biłem się na /warp pvp tylko raz na duelu do zadania bo zostałem poproszony oraz  jak wyżej pisałem chciałem podać się sprawdzaniu ale nie miałem jak ) aby nie przedłużać tego i nie marnować czasu modowi ,przyznałem się na do xray aby to zakończyć, po tym jak rodzina pojechała , miałem zebranie w straży ( przygotowuje dzieci z MDP do zawodów halowych strażackich) więc odwołanie pisze dopiero dzisiaj o tej porze przez szkołe, nauke i obowiązki domowe 

Liczę o pozytywne rozpatrzenie sprawy 

Miłego Dnia 

Pozdrawiam 16Mniszek68

Screen bana:

obraz_2025-02-24_190253801.thumb.png.46bc28e807d03ae60dff99b8b93cb3eb.png

Edytowane przez 16Mniszek68

• Administrator
Admin

Napisz ticketa na naszym Discordzie w tej sprawie i oznacz mnie w nim

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Sprawa została wyjaśniona.

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...