Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kafarr_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kafarr_
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 16.02.2025r.
Opis sytuacji: Dnia 16.02 otrzymałem bana za używanie xraya. Ban miał trwać do tej niedzieli (23.02) i z racji że został on słusznie przyznany, nie odwołuję się od niego. Gdy otrzymałem bana za wspomnianego już xraya, użyłem konta brata (lukasz221) żeby pograć na serwerze. Nie grałem długo, może jakąś godzinę/dwie i na tym koncie również otrzymałem bana za omijanie systemu blokad. Z racji że nie chciałem żeby brat miał zablokowane konto przyznałem się koriksssowi że grałem na jego koncie. Konto zostało odblokowane ale ja nie mogłem ponieważ mogłoby to skutkować przedłużeniem bana. Łączny czas oby dwóch banów to 2 tygodnie, jest to długi okres i chciałbym poprosić o skrócenie tego bana lub ewentualnie o inną formę. Przestrzegałem zakazu gry na serwerze, do wszystkiego się przyznałem i oczywiście żałuję.
Screen bana:  

Zrzut ekranu (2).png

W odwołaniu wprost przyznajesz się do omijania systemu blokad. Współdzielenie IP (którego i tak wydaje mi się, że nie zgłosiłeś) nie na tym polega. Masz bana = nie grasz. Nie stosowałeś się do zakazu gry na serwerze, wprost o tym mówisz.

image.thumb.png.45930b16dbcb27b4f1e67c53cc2a8817.png

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Koriksss poszedł Ci tak naprawdę na rękę, odbanowując Twojego brata. Niestety "opłatą" za to było wydłużenie bana. Jako że do końca bana nie pozostało dużo czasu, to mogę go skrócić jedynie o 2 dni.

Odwołanie akceptuję

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

odwolanie_skrocone.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...