Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Martynka_3
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Martynka_3
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: wczoraj jakoś po 16 (ban za 7 dni)
Opis sytuacji: Pewien gracz  już od jakiegoś czasu  dzialal mi na nerwy i po tym jak napisal mi ungz nie wytrzymalam i odpisalam mu cytuje "lkys".
Na wstępie chciałabym przeprosić za swoje zachowanie, nie powinnam życzyć użytkownikowi śmierci i było to nieodpowiednie. Ciężko jest mieć jakiś powód takiego słowa na taką sytuację ale owy użytkownik juz nie raz prowokował mnie aż tak nie ale innych graczy na głównym mimo ze nie raz mu pisaliśmy żeby się uspokoił. Nigdy nie byłam aż tak ukarana banem i liczę na to ze przynajmniej jakby się dało skrócić tego bana byłoby serio super, jeśli nie to spoko rozumiem no nie ukazałam swojego dobrego zachowania. Obiecuję ze to się nigdy nie powtórzy
Screen bana: nie posiadam

Edytowane przez Martynka_3
  • Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 1

Jestem za skróceniem bana lub całkowitym zdjęciem. Osoba o której wspomina autor wątku jest prowokująca, działa na nerwy graczom (i nie tylko). Dodatkowo kara za podobną sytuacja z użytkownikiem palemostyy: https://forum.realcraft.pl/topic/19835-palemostyy_/ została skrócona, więc nie wiem czemu tu miałoby być inaczej.

• Superka 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Myślę, że przeprosić to Ty musisz bezpośrednio tego gracza, któremu to napisałaś, odwołanie akceptuję jako że nie byłaś karana na discordzie jakimiś znacznymi karami, jednak proszę się pilnować następnym razem, a jeżeli gracz jest prowokatorem i robi coś nieodpowiedniego to zgłaszać to do nas wraz z dowodami, a nie pisać takie wiadomości. 

Bana skracam do 24h od momentu rozpatrzenia odwołania.

• Superka 2

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

odwolanie_skrocone.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...