Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

XbazantQ
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: XbazantQ
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 02.02.2025
Opis sytuacji: napisałem do Koriksss że xm4rc3lq go pozdrawia po czym byłem sprawdzany wszystko na początku przebiegało normalnie pobrałem program po czym odciszył mi mikro ja o tym nie wiedziałem gdy zobaczył ze nic nie mam zaczął gadać że coś usunąłem i wtedy go wyzwałem nie wiedziałem ze jestem odciszony bo myślałem ze on nie może tak zrobić za to wyzwisko go bardzo przepraszam ale dla mnie to jest nie sprawiedliwe ponieważ usunął mi również działke nad którą się męczyłem 2tyg proszę o zdjęcie mi bana 
Screen bana:

IMG_8744.jpg

Edytowane przez XbazantQ
  • XD 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Napisałem Ci na discordzie, że mam klipa, to po co teraz kłamiesz. Na sprawdzanie Cię wziąłem, ponieważ pozabijałeś wieśniaki, połączyliśmy się na discordzie i od samego początku zgrywałeś cwaniaka, na początku na serwerze napisałeś mi "[19:06:03] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [XbazantQ -> Koriksss] xm4rclq3 cie pozdrawia i mowi ze osadniki dalej płoną" a wiemy, że xm4cl3q ma aktualnie bana perm za injecta skróconego do 30dni. Przez 10 minut zgrywałeś jakiegoś nieogarka mimo tego, że bardzo dobrze wiedziałeś co gdzie jest, jak dawałem Ci instrukcje jak pobrać program, to zacząłeś odpalać jakiegoś antywirusa, jakieś losowe rzeczy klikałeś, tak żebym czegoś nie zauważył i żeby trwało to jak najdłużej, nagle uznałeś, że wyłączysz streama, to ja powiedziałem, żebyś włączył go z powrotem to pomogę pobrać ten program, włączyłeś i historia pobierania magicznie się wyczyściła, wspominam o tym, ponieważ od samego początku utrudniałeś sprawdzanie robiąc takie rzeczy. Kiedy już w końcu udało się połączyć, zacząłeś ruszać myszką przez co ja nie mogłem, uznałeś, że Ci się coś buguje, więc rzekomo ją odłączyłeś, a ja zacząłem sprawdzanie. Nie wyciszałeś się co słychać, ponieważ mam to ujęte na nagraniu, zapytałem Cię jeszcze przed tym dlaczego wyczyściłeś historię pobierania, może dlatego się nie wyciszyłeś, bezpośrednio mnie zwyzywałeś, a decyzję o banie podjąłem ze względu na Twoje zachowanie od samego początku, (nie samej obrazy, to była tylko przysłowiowa "wisienka na torcie") czyli tak jak już wspomniałem, celowe utrudnianie sprawdzania, obraza mnie w tak perfidny sposób, że to aż przykre, czyszczenie historii pobierania i odzywki typu "grzeczniej do mnie" mimo tego, że od samego początku odnosiłem się do Ciebie z kulturą w przeciwieństwie do Ciebie, gdzie od początku cwaniakowałeś i nie współpracowałeś. 
Osobiście jestem za odrzuceniem odwołania, naucz się troszkę kulturki, bo ewidentnie Ci jej brakuje i bądź następnym razem bardziej uważny, jak już chcesz kogoś zwyzywać bezpośrednio przy tej osobie. 

Edit:
Dodatkowo taka wiadomość po sprawdzaniu jeszcze 
image.png

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

@ Koriksss objaśnił sytuację, odwołanie odrzucam - masz czas, na zastanowienie się nad swoim zachowaniem.

• Superka 2

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...