Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ArturSigma

Johnson_loversss
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ArturSigma

Nick administratora, który nałożył bana: Koriksss

Długość bana: Perm Kiedy to się stało? Około 7 dni temu

Opis sytuacji: Dostałem bana za posiadanie Doomsdaya na komputerze, jednak nigdy go nie używałem. Nie był mi on potrzebny, ponieważ nie brałem udziału w walkach i nie zamierzałem się bić – moim celem było granie pod ekonomię oraz spędzanie czasu z przyjaciółmi na serwerze. Uważam, że ban był słuszny, jednak bardzo chciałbym ponownie zagrać na Realcrafcie, ponieważ spędziłem tam mnóstwo czasu i zależy mi na powrocie. Jedyne, co mogę zaproponować z mojej strony, to wyczyszczenie komputera oraz zmiana klienta na Lunara, aby uniknąć jakichkolwiek podejrzeń. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby, oraz przepraszam za problem 

Zrzut ekranu 2025-01-30 125241.png

Edytowane przez Johnson_loversss
  • XD 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

No to tak, nie musiałeś brać udziału w walkach, żeby dobrze wykorzystać te cheaty, to że się nie biłeś to nie jest żadne usprawiedliwienie, mogłeś znaleźć wieśniaki, graczy, struktury i inne przywileje czyli ułatwianie sobie ekonomi, pod którą rzekomo grałeś. Z ogółu staram się dawać szanse graczom, którzy używali injecta, ale tylko takim, którzy byli bezproblemowi i potrafili bez problemu po znalezieniu przyznać się do błędu, a nie kręcić co zrobiłeś Ty. Już tłumaczę dlatego jestem zdecydowanie za odrzuceniem odwołania. Kiedy zacząłem Cię sprawdzać napisałeś, że wbijasz dc, na kanale zapytałem Cię czy do czegoś się przyznajesz, powiedziałeś, że do x-ray'a, jako że Twoja przyszłość to niejednokrotne cheaty i kręcenie to poprosiłem na szybko, żebyś pokazał mi tego x-ray'a i nagle się zrobił problem, bo zmieniasz zdanie :O nagle to nie x-ray tylko feather, dlatego wtedy nabrałem jeszcze większych podejrzeń i dałem Ci znać, że jeżeli pokażesz mi w logach tego feathera, a ja dosłownie przeciągu minuty sprawdze dodatkowo czy masz injecta, to dostaniesz 5 dni bana, jeżeli faktycznie nie będzie go miał. Nagle zrobił się problem, że Ty mi nic nie będziesz pokazywał, że niby teamviewer (program do sprawdzania) to coś czego nie będziesz pobierał na komputer, więc zasugerowałem, że pójdziemy na anydeska i przeczekamy 1000s reklamy, które miałem skoro to taki problem, dalej uznałeś, że Ty nie chcesz mi nic udowodnić i nigdzie nie wbijesz, szedłeś w zaparte mimo tego, że na anydesku u nas byłeś już sprawdzany niejednokrotnie. Kiedy zagroziłem Ci permem, ponieważ byłem pewien, że masz tego injecta, a sprawdzenie tego zajęłoby 2 minuty, to zapytałeś czy za przyznanie do injecta nie ma przypadkiem 30 dni, a nie perm, to ja zapytałem "a przyznajesz się?" chwilę się jąkałeś i zasugerowałeś zacytuje: "to ja pobiore teraz pokaze Ci i dasz mi za przyznanie bana", czyli jednak coś tam musiałeś mieć na tym komputerze jak wolałeś 30 dni niż 5d za pokazanie mi, że faktycznie go nie masz, powiedziałem, że nie ma takiej możliwości. Kiedy już niejednokrotnie powiedziałem Ci, że chcę sprawdzić injecta, że wiem o tym, że masz go na komputerze, to Ty nagle wyskoczyłeś z tekstem na sam koniec "jak ja Ci dam anydeska i Ty mi wykryjesz injecta to co" na co odpowiedziałem Ci "to dostaniesz perma, jeżeli nie będziesz miał injecta, to 5 dni bana", a Ty "no to nie, to ja wolę się przyznać dostaje 27 dni" oczywiście przyjąłbym Twoje przyznanie, gdybyś powiedział o tym na początku, a nie po 10 minutowej męce, gdzie 3 krotnie mnie okłamałeś i wiedziałeś już o tym co chcę sprawdzić i o fakcie, że wiedział o Twoim posiadaniu go na komputerze. Powiedziałeś, że masz injecta i chcesz bana 27 dni po czym rozmowa się kończy, ponieważ dostałeś już perma.

Podsumowując, jesteś kombinatorem, cheaterem i kłamcom. Oszukałeś mnie 3 krotnie i zrobiłeś wszystko abym nie sprawdził czy masz tego injecta, już po fakcie, gdy perm był przesądzony przyznałeś się, że masz go na komputerze i nie wątpię, że niejednokrotnie użyłeś go na serwerze :) Oczywiście mamy klipy z całej rozmowy, także nie próbuj oszukiwać tutaj pod odwołaniem, a całej Twojej skruchy ani trochę nie przyjmuję, jesteś wulgarnym graczem, który niejednokrotnie obrażał ten serwer. Raz byłeś tak bardzo zdesperowany, że do opisu na discordzie dałeś sobie tekstu typu "rc to sciek", niestety nie pamiętam co tam konkretnie było, ale wiem, że było, nie przyjmuje argumentu, że zależy Ci na powrocie. Niejednokrotnie obrażałeś mnie na serwerze/pw discord/chat ogólny na discordzie, jesteś zwyczajnie toksyczny i moim skromnym zdaniem, nie ma dla Ciebie miejsca na serwerze. 

Tak jak mówiłem, za odrzuceniem odwołania :)

Edytowane przez Koriksss

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

Napisałem, że mam klipy, po co kłamiesz?

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

Napisałem jak wyglądała sytuacja, mam wszystko również udokumentowane, więc nie potrzebnie teraz kłamiesz, rozumiem, że jesteś zdesperowany, ponieważ sam się zniszczyłeś tą rozmową, ale wymyślanie bajeczek w tym przypadku Ci nie pomoże, podczas sprawdzania bajeczki Ci nie pomogły, to teraz też Ci nie pomogą, z doświadczenia powinieneś o tym wiedzieć.

• Dislike 1

image-13.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Moja wypowiedź nie ma większego sensu, bo koriks wszystko wyjaśnił i jest to mocny dowód na to, że skrócenie kary nie może mieć miejsca w tym przypadku.

Odwołanie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...