Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Sandwichh
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Sandwich
Nick Administratora, który banował: _ZmK_
Kiedy to się stało?: Stało się to dnia dzisiejeszgo (21.01.25r)
Opis sytuacji: Dzień jak co dzień, zawitałem na serwer najlepszego freebulid-u w Polsce tzw. Realcraft.pl zobaczyłem na /zadania i mym ślicznym oczkom ukazała sie Legendarna skrzynka wraz z magicznym kluczem za zadanie 40. Jak już sie pewnie domyśleliście pełni zachwytu udałem sie na /warp s i tam ćwiatowałem zwierzyny oraz moby aby zdobyć głowe moba i móc otworzyć Pomarańczowego Shulker Boxa. Przez astepne mijające minuty oraz sekundy tak jak wyżej wspomnialem nie okazywałem szacunku zwierzentom i leciałem z nimi grubo. Gdy juz byłem lekko wku.. (podpieniony) bo nie mogłem mieć upragnionej głowy, zdecydowałem się odpisać komuś na wiadomość na czacie, która widniała już od chwili:

-Mam dla was zagadke. Czym różni sie rudy od pszczoły? - Napisał ktoś

-Tym że nigdy nie zamoczysz - Odpisałem

Wtedy po niecałych 2 mijających minutach od zdarzenia zauważyłem wielki mieniący się czerwony napis "Zostatłeś wyciszony na 2 dni przez _ZmK_ za toksyczne zachowanie". Wtedy po niecałych 2 mijających minutach od zdarzenia opianego wyżej nastąpiło kolejne zdarzenie tym razem na mym monitorze wyświetlił się równie wielki napis "Zostałeś zbanowany na 5 dni przez _ZmK_ za toksyczne zachowanie". W mej pięknej głowce odrazu pojawiła się myśl

-Co ja będe robił przez następne mijające dni? - Zapytałem w myślach

Następnie wbiłem na kanał głosowy do wyroczni mej kary - _ZmK_. Pogadaliśmy sobie chwilke i wyjaśnilismy sobie tą sprawe

-Czemu pierw dostałem mute na 2 doby a następnie zostałem zablokowany na 5 dni? - Zapytałem

-Kara się powieliła, pomyliłem się powiniennem odrazu dać Ci na 5 dni - Odpowiedział

Rozumiem zapewne jesteście zmęczeni mym wypracowaniem, aczkolwiek już dobiegamy do końca.

A więc napisałem tu odwołanie. Pamiętajcie należy przebaczać, przebaczenie daje nam poczucie szczęścia, miłości, oraz czystości. jestem dzieckiem i jestem jeszcze nie dojrzały jak zielone pomidory. Myśle że powinniście skrócić lub znieść mi karę, przedstawione argumenty dadzą wam powód do tego. (Napisałem więcej niż na rozprawce z Polskiego) ;)

PS. Jeśli mi zniesiecie karę to odrazu mute'a możecie znieść 

Z poważaniem do osoby czytającej to. Z góry dziękuje
Screen bana: ...

Zrzut ekranu 2025-01-21 161555.png

• Superka 1

Witaj! Tak, rozmawialiśmy na ten temat. Wytłumaczyłem Ci, na jakiej zasadzie dostałeś bana, a nie niższej kary. Masz bardzo dużo upomnień, mutów i banów. Również za to samo " Toksyczne Zachowanie " Moim zdaniem, wykazanie skruchy jest okej, ale żeby mieć pewność, że zrozumiałeś, swój błąd to na twoim miejscu odczekałbym karę oraz przeanalizował całe swoje zachowanie. Tyle ode mnie.

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Na koncie masz pokaźną sumę kar, w większości za niepoprawne użycie chatu. Mimo to bana skracam o jeden dzień. Mam nadzieję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

odwolanie_skrocone.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...