Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

KOSZMAR990

Gość KOSZMAR990
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez oskar,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość KOSZMAR990

Twój nick z serwera:... KOSZMAR999

nick administratora banującego:... Koriksss

Kiedy to się stało:... Dzisiaj

Opis sytuacji:

Szanowno Administracjo,

Zwracam się do Was z prośbą o rozpatrzenie decyzji dotyczącej nałożonej na mnie blokady na serwerze która miała miejsce w dniu dzisiejszym z powodu używania cheatów (inject). 

Chciałbym jednak przedstawić swoją perspektywę na tę sprawę.

Zdaję sobie sprawę, że korzystanie z nieuczciwych metod w grze jest działaniem, które nie tylko łamią regulamin serwera, ale również psują zabawę innym graczom. Lecz nie wbijalem z tego cheatu na serwer ponieważ liczyłem się z konsekwencjami które są za takie cheaty choć zostało na mnie wysłane nagranie że bije na pvp z sześciu kratek co nawet to nie miało miejsca, moim dowodem jest nagranie które posiadam z walki mną a gracza gdzie wyraźnie widać że nie używam żadnych wspomagaczy na pvp 

Chciałbym podkreślić, że nie miałem zamiaru nikogo krzywdzić ani zakłócać ogólnej atmosfery na serwerze, który zawsze uważam za przyjazne i zgrane miejsce. Bo poświęcam tak większość mojego czasu wolnego i zależy mi na graniu tam 

Zrozumiałem, że każdy gracz ma prawo do uczciwej rywalizacji i że zasady, które obowiązują na serwerze, są kluczowe dla zapewnienia równości i sprawiedliwości w grze. Biorąc pod uwagę tę sytuację, będę starał się po pierwsze, przestrzegac wszystkich zasad i regulaminów, a po drugie, postaram się aktywnie angażować w społeczność serwera w pozytywny sposób. 

Dostałem też bana na ts3 za niestosowne zachowanie za które przepraszam lecz emocjie wzieły góre wiem że nie powinnienem się tak zachowac w stosunku do administratora 

Wierzę, że każdy zasługuje na drugą szansę, a ja probuje jak kolwiek udowodnić, że mogę być uczciwym i odpowiedzialnym graczem. Dlatego gorąco proszę o rozważenie mojej prośby o zdjęcie blokady. Jestem gotów na to, aby ponownie włączyć się w życie serwera i przyczynić się do jego rozwoju oraz przyjemności innych graczy.

Dziękuję za poświęcony czas i uwagę w tej sprawie. Mam nadzieję, że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona i że mój ban zostanie skrócony bądź zdjęty 

Z poważaniem,  

KOSZMAR990

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

Odwołanie odrzucam, niedozwolone modyfikacje, materiał dowodowy oraz twoje zachowanie wskazują, że nie powinieneś dostać skrócenia kary.

• Superka 1
  • Przytulas 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...