Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

mysterbist

mysterbist
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Nick zbanowanego: mysterbist
Nick Administratora, który banował: Nolifequ
Kiedy to się stało?: 01.16.2025
Opis sytuacji: Po powrocie do mego skromnego przybytku, jak to było moim codziennym zwyczajem, postanowiłem umilić sobie czas, wstępując na jeden z mych ukochanych i niezrównanych serwerów, realcraft.pl. Ku memu niewypowiedzianemu zdumieniu, moim oczom ukazał się karmazynowy napis, który z niewysłowionym niepokojem oraz głęboką troską obwieszczał, iż konto moje zostało zablokowane za rzekome wyłudzenie znacznych ilości monet od cnotliwych i szlachetnych graczy tejże wspólnoty. Z całą stanowczością i niepomiernym przekonaniem pragnę wyrazić, iż ów zakaz dostępu nałożono na moją skromną osobę bez jakiejkolwiek podstawy prawnej, ani też moralnej, a przyczyną tej niesprawiedliwości, jak się zdaje, była najzupełniej niezamierzona pomyłka lub błędne zrozumienie okoliczności. Nie posiadając najmniejszej wiedzy o jakimkolwiek przewinieniu z mojej strony, pragnę zapewnić z całą duszą i sercem, iż nigdy nie miałem najmniejszego zamiaru naruszyć żadnej z reguł, które szlachetnie panują na tym czcigodnym serwerze, ani też nigdy nie byłem uprzedzony o jakiejkolwiek niewłaściwości w moim postępowaniu. Wręcz przeciwnie, głęboko wierzę, iż zaszło tu nieszczęśliwe nieporozumienie, albowiem przez cały czas mego uczestnictwa w tej wspólnej zabawie starałem się z najwyższym pietyzmem, skrupulatnością i czcią przestrzegać przyjętych norm, obyczajów i wszelkich zwyczajów, które ta szlachetna wspólnota uznaje za swoje. Zatem, w pokorze i z należnym szacunkiem, upraszam, by rzeczona sprawa została ponownie rozpatrzona. Mam nadzieję, iż ów zakaz dostępu zostanie uchylony, a sprawiedliwość, która w tej chwili została zamącona, zostanie przywrócona. Wierzę z całej duszy, że ta pomyłka, mająca swe źródło w nieporozumieniu, zostanie naprawiona, a ja, niezmiernie oddany tej zacnej wspólnocie, będę mógł powrócić, by na nowo cieszyć się radością gry oraz niezachwianą przyjaźnią moich szanownych współtowarzyszy.
Screen bana: ...image.thumb.png.f6fd82e17f18570cc983fca7e9441a03.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...