Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ArriveDerci
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _ArriveDerci

Nick Administratora, który banowałNiestety było to dawno temu nie pamiętam kto nadał blokadę 

Długość bana Perm

Kiedy to się stało?09.04.2023

Opis sytuacji: Cześć, mam blokadę na serwerowym discordzie i chciałbym w jakikolwiek sposób móc się od niej odwołać. Jeśli mam być szczery nie wiem i nie pamiętam dokładnie sytuacji za którą mam tę blokadę. Jednakże jeśli moje domniemania są prawdziwe to blokada została otrzymana za napisane grupowo (około 5 lub 6 osób nie pamiętam) po 2 cyfry ip gracza o nicku jonek69. Jonek chyba sam udostępnił wtedy to ip a my je po prostu przepisaliśmy w parę osób po 2 cyferki. Taką wersję wydarzeń pamiętam ja nie chce tutaj kłamać więc nie będę pisał zbędnej treści, żeby tego nie robić ani nie zostać posądzonym o kłamstwa lub naginanie prawdy.  Cóż mogę więcej powiedzieć głupie zachowania chodzą ze mną w parze od dawna, jednak ban trwa już grubo ponad rok czasu, najprawdopodobniej gracze jak i myślę część Administracji która jest z nami do dzisiaj od Kwietnia 2023 zdołała zapomnieć o całej sprawie na tyle że jej status osiągnął poziom łagodności umożliwiający zdjęcie blokady. Jeśli ban nie dotyczy

wyżej opisanej sytuacji bardzo proszę Administratora który pamięta za co dokładnie posiadam blokadę o skorygowanie tego i opisane w komentarzu pod odwołaniem.

Dziękuję za przeczytanie i proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania.

Screen banaNiestety nie posiadam przez zmianę komputera.

• Superka 1
  • Like 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Masz rację, za to otrzymałeś blokadę na discordzie. Przeanalizowałem sobie to co pisaliście w tamtym momencie i wasze zachowanie było nie odpowiednie, ale faktycznie dość dawno temu. Jestem w stanie dać Ci kredyt zaufania, grasz na serwerze, to możesz też być na discordzie, jednak jeżeli Twoje obecne zachowanie się pogorszy i nie pozostanie na przyzwoitym poziomie, to wrócimy po prostu do punktu wyjścia. 
Odwołanie Akceptuję.

• Superka 2

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

• Superka 1

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...