Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wojownik20
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Wojownik20
Nick Administratora, który banował: r6ntz
Kiedy to się stało?: 2 stycznia
Opis sytuacji: używałem nukera aby odrobinę szybciej kopać stone, kiedy wróciłem z kuchni dostałem bana, potem przypomniało mi się że zapomniałem go wtedy wyłączyć, po otrzymaniu kary zrozumiałem że cheatowanie ,,nie jest tego warte" ani nie jest fer, mógłbym dużo więcej zrobić gdybym nie cheatował (bo teraz nie mogę grać za otrzymanie kary za używanie nukera.)
Screen bana: niestety teraz nie mogę go wysłać, wyśle około o 12.

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Dziękuję za napisanie odwołania, jednakże jestem zmuszony je odrzucić. Obserwowaliśmy Cię przez chwilę i widzieliśmy, że używasz nukera. Zgodnie z taryfikatorem 5 dni bana to najniższa kara, którą można otrzymać za używanie cheatów. Taką samą blokadę dostałbyś, gdybyś na sprawdzaniu przyznał się do używania cheatów. Mam nadzieję, że po powrocie z bana już nie będziesz używał niedozwolonych modyfikacji.

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...