Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

marek12310
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: marek12310
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 01.01.2025
Opis sytuacji: siedzę przy komputerze oglądam serial a na drugim ekranie mam mc i zabijam pająki ponieważ chce nafarmić pieniądze by móc pójść na pvp, staram sie je zabijać w dobrym odstępie czasowym by jak najmniej zużyć złoty miecz i zabić jak najwięcej pająków, siedze sobie tak juz z godzine i nagle dostaje bana za cheaty, próbowałem porozmawiac z koriksssem na discordzie na tickecie ale trzyma sie swojego i nie odpuszcza, dodam jeszcze ze gdyby mnie w tamtym momencie uderzyl czy cos to bym zareagowal bo bylem caly czas przy komputerze miłego dzionka
Screen banaimage.png.641972bccfd8709366b42202d8e3664a.png

Edytowane przez marek12310
  • XD 2

a co to za różnica czy byś zareagował jakby cię uderzył XDDD przyznałeś się nawet tutaj do używania cheatów "staram sie je zabijać w dobrym odstępie czasowym by jak najmniej zużyć złoty miecz i zabić jak najwięcej pająków, siedze sobie tak juz z godzine"

WIEC XDD tym bardziej na nie xd można oglądać serial i grać uczciwie wystarczy się nauczyć wykonywać dwie czynności na raz 

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

no to przecież napisałem że JA BIŁEM TE MOBY a nie coś to robiło za mnie, nie rozumiem czy naprawdę nie używasz chociaż 20% swojej inteligencji czy po prostu udajesz w dodatku mam świadków że byłem przed komputerem więc nie widzę co możecie mi zarzucić

• Nie ośmieszaj się 1

Proszę niech rozpatrzy to odwołanie jakiś administrator który ma te szare komórki i potrafi spojrzeć na tego bana z mojej strony bo dostałem bana za to że siedzialem sobie i zabijałem pająki bo chciałem pochillować na kacu

Edytowane przez marek12310
  • Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Siedziałeś i zabijałeś pająki uderzając za każdym razem 2 hity z sekundą przerwy równo co 15 sekund, dodatkowo uderzałeś też nawet jak ich tam nie było i to niejednokrotnie, dla mnie sprawa jest jasna i nieważne czy Ty byłeś przy komputerze czy nie, to nic nie zmienia, skoro mogłeś mieć cały czas coś odpalone, Twoje uderzenia były zbyt regularne żebyś Ty to robił + nie zawsze tam były moby, gdy "Ty" uderzałeś. 
Za odrzuceniem

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Dowodzik na to o czym napisałem. Jesteś bardzo dokładny w takim razie, skoro uderzasz nawet, gdy nie ma tam żadnego moba :(

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Nagranie mówi samo za siebie. Nie cheatuj więcej na serwerze, to nie będzie bana.

Odwołanie odrzucam

• Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...