Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

TJ98.
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: TJ98
Nick Administratora, który banował: Jipsyy
Kiedy to się stało?:  Chyba dzisiaj, zobaczyłem wieczorem, że mam bana. 
Opis sytuacji:  Zawiniłem, przepraszam. Pożyczyłem itemki od gościa z działki i ich nie oddałem. Moja wina. Dostałem banicje na 3 dni a jest dopiero nowa eda i fajnie by było sobie poklikać. To się już nie powtórzy .  Liczę, na skrócenie bana. 
Screen bana

• Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum

Niestety nie było to pożyczenie, a zwykła kradzież. Szukałeś osoby, która doda Cię na działkę i pomoże Ci zrobić quest ze zbieraniem plonów. Gdy już znalazła się taka osoba, to faktycznie zrobiłeś zadanie, ale później wróciłeś na działke i ukradłeś itemy. Jakiś czas później wzięłam Cię na rozmowę, na której okłamałeś mnie mówiąc, że zupełnie nie kojarzysz tego Gracza. Logi wszystko pokazały, dlatego zostałeś ukarany za kradzież oraz swoje kłamstwa. Nie jest to pierwsza sytuacja z Twojej strony i radze Ci to zmienić. Moim zdaniem skrócenie bana nie powinno tutaj mieć miejsca.

• Superka 1

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Pożyczka + nieoddanie pożyczki = kradzież. Takiego bana właśnie otrzymałeś i nie ma mowy o jego skróceniu z racji, że jest to już Twoja nie pierwsza taka sytuacja, a dodatkowo okłamałeś Administratora. Może gdybyś współpracował z jipsyy to wszystko potoczyłoby się inaczej.

Odwołanie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...