Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kowal263
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kowal263
Nick Administratora, który banował: koriksss
Kiedy to się stało?: 28.12.2024 godzina 14.50
Opis sytuacji: napisałem do gracza że wczoraj w godzinach wieczornych/nocnych przebywałem z jego matką w łóżku. Potem opuściłem serwer w celu wpuszczenia księdza do domu i krótkiej rozmowy z wielebnym. gdy chciałem powrócić na serwer okazało się że dostałem bana na 5 godzin. Zaznaczam że do jakiejkolwiek obrazy gracza nie doszło i czuje się w 100% niewinny, dziękuje.
Screen banaobraz_2024-12-28_151444882.png.53adce8f1b5f4e249d4e3af3095829c4.png

• Superka 1
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • XD 2

napisałem do gracza że wczoraj w godzinach wieczornych/nocnych przebywałem z jego matką w łóżku. "
Jeżeli nie widzisz w tym obrazy drugiego człowieka i urażenia jego uczuć to lepiej porządnie się nad sobą zastanów.

Za odrzuceniem, kara jak najbardziej słuszna. 

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

image.png
image.png
Wystarczy abyś otrzymał odpowiedniego bana, za odrzuceniem.

image-13.png

7 minut temu, TamashiSS napisał:

napisałem do gracza że wczoraj w godzinach wieczornych/nocnych przebywałem z jego matką w łóżku. "
Jeżeli nie widzisz w tym obrazy drugiego człowieka i urażenia jego uczuć to lepiej porządnie się nad sobą zastanów.

Za odrzuceniem, kara jak najbardziej słuszna. 

oglądaliśmy netflixa na łóżku, jeśli ty widzisz w tym obrazę kogoś, to zgłoś się do najbliższego psychologa.

• Nie ośmieszaj się 1

9 minut temu, Koriksss napisał:

image.png
image.png
Wystarczy abyś otrzymał odpowiedniego bana, za odrzuceniem.

niewiem czy wiesz koriksss ale za to rozwinięcie skrótu jest najwyżej upomnienie, więc po co to tu dajesz, a tak wgl to się tyczy klanu a nie gracza, a drugi screen to dalej nie jest powód dla którego powinienem dostać bana na 5 godzin. dosłownie mogliśmy robić wszystko, śpiewać, grać w gry, układać puzzle itd, a wy sobie dopowiadacie jakieś scenariusze, dodam jeszcze że członkowie klanu PGR nie powinni mieć głosu w tej sprawie bo są stronniczy, i nie docierają do nich żadne argumenty drugiej strony

• Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum
31 minut temu, kowal263 napisał:

niewiem czy wiesz koriksss ale za to rozwinięcie skrótu jest najwyżej upomnienie, więc po co to tu dajesz, a tak wgl to się tyczy klanu a nie gracza, a drugi screen to dalej nie jest powód dla którego powinienem dostać bana na 5 godzin. dosłownie mogliśmy robić wszystko, śpiewać, grać w gry, układać puzzle itd, a wy sobie dopowiadacie jakieś scenariusze, dodam jeszcze że członkowie klanu PGR nie powinni mieć głosu w tej sprawie bo są stronniczy, i nie docierają do nich żadne argumenty drugiej strony

Właśnie, dotyczy klanu nie gracza, całego klanu = większej ilości graczy, dlatego też kara jest większa.
image.png
Nie wiem skąd wymyśliłeś sobie samo upomnienie, ban jest jak najbardziej odpowiedni w tej sytuacji.

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1

image-13.png

Byłem przy całej sytuacji. Kara Tobie jak i jonkowi jak najbardziej adekwatna.

Na NIE. Przemyśl swoje zachowanie i na przyszłość nie wypisuj takich głupot.

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

5 minut temu, Koriksss napisał:

Właśnie, dotyczy klanu nie gracza, całego klanu = większej ilości graczy, dlatego też kara jest większa.
image.png
Nie wiem skąd wymyśliłeś sobie samo upomnienie, ban jest jak najbardziej odpowiedni w tej sytuacji.

widze że koriksss ma dużo kolegów w klanie PGR, jak rozwinięcie skrótu klanu podpinasz pod obrazę gracza XDD. ja tu dalej widzę tylko upomnienie za wulgaryzmy.

1 minutę temu, WyspyKanaryjskie napisał:

Byłem przy całej sytuacji. Kara Tobie jak i jonkowi jak najbardziej adekwatna.

Na NIE. Przemyśl swoje zachowanie i na przyszłość nie wypisuj takich głupot.

ja też byłem i widzę że dostałem niesłusznego bana, jedyne co powinienem dostać to upomnienie za wulgaryzmy.

Kara jak najbardziej wydana prawidłowo, obraza większej liczby osób, a ugrupowanie PGR jest jednym z większych klanów na serwerze.

Nawet, jeśli jesteś w konflikcie z poszczególnymi osobami w danej gildii, to istnieje coś takiego jak tolerancja i wzajemne poszanowanie bliźniego.

Jestem na NIE.

Pozdrawiam 

Edytowane przez MasalaCzaj
  • Superka 1

13 minut temu, kowal263 napisał:

widze że na serwerze jest kolesiostwo, jak za komuny. koriksss ma znajomych w PGR i działa na ich korzyść, bo jak mam inaczej nazwać podpinanie obrażania klanu pod obrazę gracza.

W tym wypadku nie obraziłeś jednej osoby (przypadek incydentalny), tylko grupę osób (czyli wszystkich członków klanu PGR). 

Jeśli zarzucasz danemu administratorowi ,,kolesiostwo", to jest to poważne oczernienie czyjejś osoby jak i zszarganie dobrego imienia, najlepiej zwrócić się wtedy do osoby z rangą wyżej, czyli albo bezpośrednio do właściciela serwera lub head admina (tylko musisz posiadać namacalne dowody).

Edytowane przez MasalaCzaj

Jako jeden z PGR'owców widzieliśmy, że ty wraz jonkiem obrażaliście nas wielokrotnie. Wiele osób w mniejszym czy większym stopniu nas obrażało, ale akurat twoje zachowanie  wraz jonkiem było już przesadzone. Wiem, że sobie zasłużyliśmy na to spamiąc różnymi formułkami, lecz akurat w tamtym czasie obrażałeś nas wraz z jonkiem, bo go wyrzuciliśmy z pgru. Ban już minął, więc jest to już do odrzucenia, ale kolejnym razem sam będę wnioskować o wiele wyższą karę. Wgl co do kolesiostwaa to jest to wyssane z palca. 2024-12-29_09_49_19.thumb.png.fe8ce85ab87f063b0114c2670d201e47.png2024-12-29_09_49_59.thumb.png.0b9bb73424a0d98cb1289020b6988f31.png2024-12-29_09_49_32.thumb.png.847d80b98a6b27096b8cbf75e5fd0c27.png

Edytowane przez Czystek
  • Superka 1

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Ban minął.

Odwołanie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...