Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Życzenia Świąteczne

Koriksss

Wyróżnione odpowiedzi

Hej, Hej, Hej
Mamy 24 grudnia, mam nadzieje, że choć troszkę śniegu spadło u Was za oknem. Dziś ja w imieniu swoim jak i całej Administracji chciałbym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, aby te święta były dla Was pełne radości, spokoju i rodzinnego ciepła. Również taką chwilą odpoczynku od codzienności, spędzone w ciepłym oraz fajnym rodzinnym klimacie. 🌲❄️

Dziękujemy Wam za codzienny czas spędzony na serwerze, discordzie i ogólnie w naszym skromnym gronie. Życzymy Wam żeby tego czasu nigdy nie zabrakło, żebyście spełniali swoje marzenia, szli ciągle w górę, byli pełni zdrowia i szczęścia. 💫
Smacznego barszczyku i super spędzonego czasu! ♥️
psst. słyszałem, że skrzat o imieniu jipsyy pakuje prezent (odznake) dla każdego kto zostawi reakcje serduszka pod postem 

• Superka 13

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...