Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Życzenia Świąteczne

Koriksss

Wyróżnione odpowiedzi

• Admin Forum
Admin Forum

Hej, Hej, Hej
Mamy 24 grudnia, mam nadzieje, że choć troszkę śniegu spadło u Was za oknem. Dziś ja w imieniu swoim jak i całej Administracji chciałbym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, aby te święta były dla Was pełne radości, spokoju i rodzinnego ciepła. Również taką chwilą odpoczynku od codzienności, spędzone w ciepłym oraz fajnym rodzinnym klimacie. 🌲❄️

Dziękujemy Wam za codzienny czas spędzony na serwerze, discordzie i ogólnie w naszym skromnym gronie. Życzymy Wam żeby tego czasu nigdy nie zabrakło, żebyście spełniali swoje marzenia, szli ciągle w górę, byli pełni zdrowia i szczęścia. 💫
Smacznego barszczyku i super spędzonego czasu! ♥️
psst. słyszałem, że skrzat o imieniu jipsyy pakuje prezent (odznake) dla każdego kto zostawi reakcje serduszka pod postem 

• Superka 10

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...