Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MasalaCzaj
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MasalaCzaj
Nick Administratora, który banował: Koriksss

Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 22:24 20 grudnia 2024 roku
Opis sytuacji: Wraz z graczem OreFox223, wykorzystaliśmy skopiowane przez niego itemy do nabijania questów (otwieranie cobblexów oraz skrzyń epickich), a także salda serwerowego.

Przyznaję się, że popełniłem niewybaczalny występek korzystając z  dóbr, pozyskanych przez mojego znajomego oraz fakt, iż nie zgłosiłem owego błędu administracji serwera.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z swojej strony dodam, że dotychczas nigdy nie łamałem taryfikatora serwerowego.

Proszę o usunięcie całego salda serwerowego wraz z skrzynkami na mojej działce.

Pozdrawiam serdecznie 
Screen bana

20241222_180653.jpg

Edytowane przez MasalaCzaj

jestem na nie 

wielokrotnie było gadane że kopiowanie i inne takie rzeczy się powinno zgłaszać a nie w tym uczestniczyć xd

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Mod Forum
W dniu 22.12.2024 o 18:18, MasalaCzaj napisał:

wykorzystaliśmy skopiowane przez niego itemy do nabijania questów (otwieranie cobblexów oraz skrzyń epickich), a także salda serwerowego

Na nie. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo występowania przedmiotów pochodzenia wątpliwego mogłeś to zgłosić wyżej, czego nie zrobiłeś, więc jesteś współwinny zaistniałej sytuacji. 

giphy.gif

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Biorąc pod uwagę fakt, że to nie Ty jesteś głównym sprawcą całego procederu, a jedynie współudziałowcem, to jestem w stanie pójść Ci na rękę. Blokadę skracam do 1 miesiąca i dodatkowo Twój stan konta oraz działka zostaną wyczyszczone, a wszystkie Twoje statystyki zostaną usunięte.

Następnym razem, zanim zrobisz coś, co nie wiesz czy jest do końca legalne na serwerze, to pomyśl 2 razy i zgłoś to Administracji.

Odwołanie akceptuję

• Superka 1
  • Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

• Like 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...