Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

sentinotaniewino

sentinotaniewino
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Wzór odwołania od blokady:

Nick zbanowanego: sentinotaniewino  
Nick Administratora, który banował: Pomidorr
Długość bana: 5dni
Kiedy to się stało?: 21.12.2024
Opis sytuacji

(Post napisany jeszcze raz bo nie jestem pewien czy za pierwszym razem się dosłało)

Odkąd zamieniłem pierwszą wiadomość z adminem nie wychodziłem z serwera więc nie mogłem zmienić wersji gry .

Połączyłem się na serwer discord i poniżej widać niechronologiczny przebieg zdarzeń

Pan admin powiedział żeby wcisnąć win+r i wpisać prefetch następnie oznajmił ze plik JAVAW to CHEATY a o tej godzinie prawdopodobnie wyłączyłem i włączyłem mc (plik2) była to godzina 19:32 wtedy nie grałem chyba jeszcze na serverze 

(w dodatku nwm czemu  JAVAW to cheaty)

Patrzył tez w ustawienia sterowania -> przypisane klawisze  i resourscepacki oczywiście nic tam nie było  poza wbudowanymi przez gre resourcepackami 

image.thumb.png.00897db7ad08e8dbedcc48a7bc805df5.png

Następny dowód to tez rzucanie we mnie jakiś potek które nie dawały mi żadnego efektu na postać w grze a także wmawianie mi ze przez cheaty nie widzę ich efektu ( miałem wtedy efekt chyba nightvision z komendy /gamma) poprosiłem o przywrócenie mi możliwości używania komend żebym mógł wyłączyć  komende  /gamma i z okazji ze to uczynili wtepałem się do wardena na /home i magicznie nic nie widziałem ( pokazywałem to im na streamie na discord ) wiec mit o tym ze mam jakieś wspomaganie widzenia tez obalony bo miałem efekt od Wardena

Nic z tych rzeczy które udostępniłem na streamie  w celu weryfikacji przez adminów nie świadczy o tym ze cheatowałem bo w sumie nic nie zostało mi udowodnione

ostatnia rzecz to jakieś nagranie jak się zkopuję do Ancient City gdzie oczywiście parę razy upewniłem się gdzie są skrzynki i przeszedłem do zkopywania sie na nie i wytepywanie z zawartością na moja działkę .

To  że udało mi się znaleźć Ancient City to kwestia farta zresztą widać na nagraniu .

Skasowana została mi moja piękna zawartość przedmiotów z dużej skrzyni która leżała samotna po prawej stronie drzwi frontowych  w której był mój loot z Ancient City i z innych lokacji.

Oczywiście serdecznie proszę o zwrócenie  moich przedmiotów ze skrzynki .

Korzystając też z okazji odblokowania komend przez administratorów  zabezpieczyłem środki przelewem u jednego z graczy ( ToNieSkN3r_ )

w wysokości 90tysiecy waluty serwerowej.

wiec jak już sprawa się wyjaśni to możecie mi je zwrócić.

Reasumując jestem nie winny nie ma namacalnych dowodów oszustwa nie brałem leków wiec  moja produktywność w grze mogła budzić wątpliwość . Mimo braku kompetencji ze strony adminów dziękuję za poświęcony  czas na discordzie i proszę u unbana zwrot skrzynki z itemami i moich 90tysiecy waluty serwerowej realcraft.pl

edit1

Utworzyłem także konto po banie w celu kontaktu z adminem ponieważ discord nie chce przyznać mojej personie statusu weryfikacji na waszym serwerze discord

a także w celu napisania do mojego dłużnika który wisi mi 90tysięcy oczywiście nie udało mi się tego zrobić ponieważ dostałem bana

pozdrawiam

SICARIO$

image.thumb.png.68b0c1440c02d1190246539f76888934.png

xddd.png

plik2.png

dss.png

Edytowane przez sentinotaniewino
poprawa tytułu i treści potrzebnych do dalszych działan
  • Superka 1
  • Haha 1

Niestety jestem na nie. Wkopałeś się co najmniej na 20 skrzynek bezpośrednio. Obserwowałem cię około godziny. Najpierw idąc przed siebie i patrząc w dół wkopałeś się na skrzynki w kopalni (warp s). Zabrałeś sobie itemki z tych skrzynek, wyszedłeś na powierzchnie i dalej sobie biegałeś. Ponownie się pojawiły skrzynki i ponownie zacząłeś się kopać w dół. Z czego najpierw próbowałeś się wkopać za border mapy gdzie również były skrzynki. Wkopałeś się na miasto wardena. Bez żadnego kłopotu zmierzałeś do każdych skrzynek gdzie tylko były schowane. 
Nie musiałeś mieć x-ray w paczkach modów, a mogłeś mieć injecta. Usprawiedliwiałeś się szczęściem po rozmowie z wróżką. Rozumiem mogłeś mieć szczęście do 2-3 skrzynek przy iluś próbach, ale 2 próby i 20 skrzynek ciężkie do uwierzenia. Niech ktoś z rang wyższych też oceni tą sytuację i się wypowie.

• Superka 2

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Po rozmowie z @ Pomidorr ustaliliśmy, że faktycznie przebieg sprawdzania mógł nie być taki jaki powinien, oczywiście zostaniesz odblokowany na serwerze, jednakże Twoje podejrzane zachowanie, które zaprezentowałeś dalej będzie obserwowane. Jeżeli chcesz otrzymywać zawartość zniszczonej skrzynki musisz stworzyć ticket na discordzie i umówić się ze mną na rozmowę na kanale głosowym.

Odwołanie akceptuję 

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...