Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość FFLIPPERR
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość FFLIPPERR

Nick zbanowanego: FFLIPPERR
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?:  około 2 miesiace temu
Opis sytuacji

Chciałbym odnieść się do sytuacji, która skutkowała nałożeniem na mnie bana na discordzie. Przyznaję, że pisałem niewłaściwe rzeczy, w tym wiadomości skierowane do  Koriks, takie jak „czy wkręcisz w interes 50 zł za gram” i inne tego rodzaju treści. Jestem świadomy, że moje zachowanie było nieodpowiednie i nieadekwatne.  Zrozumiałem, że moje zachowanie było nie adekwatne i chciałbym powrócić do społeczności discrod. Chciałbym również odnieść się do bana na TS3, który otrzymałem za  „rozpowszechnianie danych osobowych administracji”. Taka sytuacja miała miejsce na serwerze, a nie na TS3, dlatego nie do końca rozumiem powód otrzymania kary również na tam.

• Admin Forum
Admin Forum

Zacznijmy od tego, że bana permanentnego nie masz za pisanie tego o czym wspomniałeś w odwołaniu, a za podszywanie się pod graczy. Bana otrzymałeś 3 miesiące temu, więc na wstępie od razu mówię, że według mnie to za mało w porównaniu do tego jaki brak kultury pokazałeś i Twoje perfidne prowokowania na lewo i prawo.

- Masz bana permanentnego na serwerze za rozpowszechnianie prywatnych danych osobowych.

- Masz bana permanentnego na discordzie za podszywanie się pod graczy, liczne prowokację i częściowe ujawnianie danych, mówię częściowe, ponieważ były to imiona administratorów i literka nazwiska jednego danego administratora.

- Tworzysz nowe konto z innym nickiem aby uniknąć zakazu wydanego przez administrację, którego byłeś w 100% świadom, w czym obrażasz oraz dalej kłamiesz podczas rozmowy ze mną i berkowskim na temat tego wszystkiego mimo przedstawienia Ci faktów, a potem ich udowodnienia.

Co prawda część z wypisanych rzeczy nie łączy się z discordem, ale przez to w jaki sposób się zaprezentowałeś na obecnej edycji uważam, że jest zbyt wcześnie abyś odzyskał dostęp do discorda, na którym już w ogóle nie potrafiłeś się zachować. W dodatku podszywałeś się w momencie, w którym miałeś już bana na serwerze za celowe omijanie zakazu, więc nie wpłynęło to ani trochę na Twoją korzyść. 

Fakt faktem skrucha w odwołaniu jest, więc za to można Cię docenić, ale ja pozostaje przy swoim zdaniu, że odzyskanie dostępu do discorda na razie nie jest dla Ciebie. 

Za odrzuceniem.

Screenshot_20241218-221931~2.png

Screenshot_20241218-221946~2.png

Edytowane przez Koriksss

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

Nie mówię, że tworzyłeś, wspominam o Twoim prowokatorskmi zachowaniu, które również wpłynęło negatywnie na Twoją sytuację.

Edytowane przez Koriksss

image-13.png

Podczas rozmów z tym użytkownikiem na kanale głosowym wielokrotnie spotykałem się z jego skrajnie toksycznym zachowaniem i lawiną wulgarnych słów, której nie sposób było zliczyć. Przykłady wypowiedzi typu ''czy wkręcisz w interes 50 zł za gram'' nie są odpowiednie na serwer, na którym większość społeczności stanowią osoby nieletnie. Dlatego zdecydowanie popieram decyzję o odrzuceniu tego niedorzecznego odwołania, bo kara w moim odczuciu jest współmierna do przewinienia."
Za odrzuceniem.
 a propos Nie zauważyłem w Twoim odwołaniu wzmianki o tym, że byłeś w kościele, dlatego sugeruję, byś jak najszybciej tam poszedł i odprawił pokutę za swoje przewinienia. Amen. 🙏

Gość FFLIPPERR
5 minut temu, bejmianek napisał:

Podczas rozmów z tym użytkownikiem na kanale głosowym wielokrotnie spotykałem się z jego skrajnie toksycznym zachowaniem i lawiną wulgarnych słów, której nie sposób było zliczyć.

Kłamiesz kłamiesz kłamiesz nigdy z tobą nie rozmawiałem na vc i ogólnie może z 2 razy byłem jakimkolwiek publicznym kanale głosowym. 

1 godzinę temu, Gość FFLIPPERR napisał:

Kłamiesz kłamiesz kłamiesz nigdy z tobą nie rozmawiałem na vc i ogólnie może z 2 razy byłem jakimkolwiek publicznym kanale głosowym. 

Kłamstwo, zazwyczaj postrzegane jako drobny grzech, nabiera rangi grzechu śmiertelnego, gdy dotyczy rzeczy o dużym znaczeniu i wyrządza istotną krzywdę, jak jest tutaj. Czy sugerujesz, że jestem kłamcą i mam jakieś wymysły co do faktu, że odbyliśmy rozmowę? Doskonale pamiętam, że do takiej rozmowy doszło, ale nie zdecydowałbym się na ponowny udział z uwagi na twoje obraźliwe i toksyczne wyrażenia. Proszę, nie przypisuj mi fałszywych intencji, bo uznam to za celową prowokację i skieruję odpowiednie zgłoszenie przeciwko tobie.

• 2 tygodnie później...
  • Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

@ Koriksss wszystko wyjaśnił i ja również podtrzymuję jego zdanie. Uważam, że na ten moment za szybko jest odbanowanie Cię na discordzie i jak na razie blokada tam pozostanie. Co do bana na TS3, jestem skłonny go znieść. Mam nadzieję, że nie będziesz tam sprawiać już problemów.

Napisz odwołanie od discorda za jakiś czas i pomyślimy, czy warto jest dać Ci szansę, na powrót do społeczności DC.

Odwołanie zamykam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

zamknij_tutaj.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...