Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

P3rlaExport_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: P3rlaExport_
Nick Administratora, który banował: Pomidorr
Kiedy to się stało?: dzisiaj jakiś niedługi czas temu może z 10 minutek
Opis sytuacji: Poszedłem sobie afk wracam do komputera i mam bana jedynie zostawiłem coś na myszce i skopywałem się w dół bo musiałem na chwilkę

Dzień dobry, otóż chciałbym się odowołać do bana, który uważam za niesłuszny z powodu cheatów których nie mam (dostałem za nukera). Moge nawet teraz wejść i być sprawdzany dołączyłem na wasz discord ale podam moje id z dc i nick 
Discord id: seniii_i
Discord nazwa: Kłuczek😦
Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie prośby i skontaktowanie się ze mną

obraz_2024-11-23_163121390.png

Edytowane przez oloo_

KidMod

Jestem na nie. Po pierwsze feather Client jest zabroniony u nas na serwerze. Po drugie patrzyłeś w dół i kopałeś jeden blok na 5 razy, po czym nie ruszając ani myszką ani postacią kopałeś blok za sobą także na 5 razy. Ban jest dla mnie słuszny. Obserwowałem cię z 7-8 minut jak kopiesz oraz czekałem 5 minut na sprawdzarce na oznaki życia. 

• Superka 1

Siemka, proszę o skontaktowanie się ze mną na discordzie i rozwiążemy sprawę, mogę udostępnić ekran na discordzie i wszystko nie mam cheatów, nie rozumiem również dlaczego feather jest zabroniony? Nie wyłączyłem minecrafta z komunikatem o banie i mogę udowodnić, czekam na sprawdzenie i proszę aby rozpatrzyć to pozytywnie, ponieważ troche hamski komentarz i wolałbym jednak grać na serwerze niż nie grać prawda?

Edytowane przez P3rlaExport_

• Administrator
Admin

Zgłoś się do @ Pomidorr zostaniesz sprawdzony, po tym podejmiemy decyzję.

image.png

• Administrator
Admin

zamknij_tutaj.png

image.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...