Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość KOSZMAR990
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez oskar,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość KOSZMAR990

Nick zbanowanego: KOSZMAR990

Nick administratora który banował: annaisforgotten 

Długość bana: 28dni 4 tygodnie 

Kiedy to się stało : 16.11

Opis sytuacji

Część wczoraj 16.11 dostałem bana za inject chodź przekonany jestem że go nie używałem na Realcraft tylko pod serwery anarchia itd... chciałbym od blokady się odwołać albo przynajmniej zeby została skrócona bo jednak go nie używałem

wiem że jest to na waszym serwerze nie legalne posiadania go i używanie gdzie kolwiek.Lecz nie mógł bym go usunąć na oczach adminów i ban by był skrócony albo coś ?

Nie można by było zrobić tak że ja bym go usunął a wy np za jakiś czas sprawdzili mnie i zobaczyli czy to mam czy nie na kompie 

Na streamach może się chwaliłem że go posiadam i tak dalej lecz na rcka nie wbijalem z nim  prosili bym o rozpatrzenie sprawy bo jednak dostałem bana aż na 4tygodnie za co czego nie uzywalem na serwerze  🙁

Screenshot_2024-11-17-09-20-08-772_net.kdt.pojavlaunch.jpg

Mod Forum

Na nie. Z mojego wywiadu wynika, że wielokrotnie chwaliłeś się dużej liczbie osób, że posiadasz doomsdaya i to nie od wczoraj, tylko najmarniej od kilku miesięcy. Jest u nas jasno napisane - za udowodnienie SAMEGO POSIADANIA injecta jest perm, przecież większość osób z tej edycji zna przynajmniej jedną osobę (a przynajmniej z opowieści innych osób), u której doszło do takiej sytuacji, dlatego za współpracę z osobą, która sprawdza gracza i przyznanie do posiadania injecta jest - jak to nazwę ulga - czyli ban na 4 tygodnie. Porównując 4 tygodnie do czasu trwania jednej edycji to ten czas jest stosunkowo krótki i na korzyść gracza; zawsze po banie może wrócić na serwer.
Kolejnym argumentem, który mocno wpłynął na nie było zachowanie po dostaniu bana. W wielkim skrócie - próbowałeś przeprowadzić manipulację, która miała doprowadzić do sytuacji, która jest uznawana za faworyzację gracza. Kilkudziesięciominutowe próby mówiąc, że dostałeś bana za niewinność, że jeżeli się przyznałeś to nie powinieneś mieć "tak długiej blokady", że powinniśmy Ci zdjąć blokadę oraz ciągle Ciebie obserwować, żeby "udowodnić" że z niego nie korzystasz, że jesteś grzeczny na serwerze (to czemu masz tyle upomnień i banów z konkretnymi, bardzo interesującymi wpisanymi powodami), a tak na deser że gdybyś wiedział że dostaniesz bana na 28 dni to byś się nie przyznał do doomsa (i tak byśmy u Ciebie go znaleźli 😉. Przekazałam to, co napisał do mnie jeden z administratorów - nieeeeee. "Ania zawołaj Pomidora" - Kamil to samo powiedział. Casp przyszedł, też omówił z Tobą sytuację, ale bezskutecznie, zapętlenie trwało dalej. Później kolejny raz, w inny sposób próbowałam z Tobą rozmawiać. Wiadomo jaki komunikat otrzymałam w formie odpowiedzi.
Inject to inject - tyle w temacie. Chyba nie jest potrzebna dalsza rozprawka, to nie matura.

• Superka 1

giphy.gif

My real reaction to hate 

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

odwolanie_skrocone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...