Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość diaxmen
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość diaxmen

nick zbanowanego: diaxmen

nick administratora ktory banowal:casp2115

dlugosc bana: do odwolania na forum

kiedy to sie stalo:stalo sie to 16.11.2024

opis sytuacji:tworzone przeze mnie multi konta.image.thumb.jpg.fec198986668ffcdfd05d10573153393.jpg

• SModerator
SMod

Na sam początek zarzucę takim czymś:
[15:23:00] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVIP] diaxmen: wejde z mk
[15:23:04] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVIP] diaxmen: zrobie se
Tworzysz MultiKonta, z premedytacją, po czym piszesz odwołanie, bez postarania się, zero skruchy, z opisem "tworzone przeze mnie multi konta.". Myślałeś, że co się stanie jak zrobisz multikonta? Będziesz sobie na nich grał i dalej prowokował ludzi? Werdykt według mnie jest jeden, do odrzucenia.

• Superka 6

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Tak jak napisał casp, świadomie i z premedytacją wchodziłeś na multikontach. Twoje odwołanie nie pokazuje w żadnym stopniu, że zrozumiałeś swój błąd. Dodatkowo, pisanie na chacie ilu adminów już zwyzywałeś w swojej karierze oraz liczne prowokacje w naszą stronę – to wszystko Ci niezbyt pomaga. Przemyśl swoje zachowanie i jak to zrobisz, to spróbuj z kolejnym odwołaniem. Na ten moment odrzucam.

• Superka 2

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...