Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość dyinqxlol
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Marcinek,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość dyinqxlol

Nick zbanowanego: dyinqxlol
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: pod koniec wrzesnia
Opis sytuacji: Hej na samym wstępie chciałabym przeprosić za swoje zachowanie na serwerze i discordzie. Weszlam na vc do koriksa w sprawie wyjaśnienia bana, zaczelam mowic głupoty, powiedzialam ze gram na featherze. Potem dopowiedzialam ze mam cheaty ale ze nie uzywam ich na rc i dostałam perma. Sytuacja wygladala tak ze grałam z kolega na innym serwerze z ktorego mu streamowalam i missclickiem wlaczylam opcje injecta. On to nagral  i mnie zglosil. Bardzo głupio się zachowałam i nie powtorzy się już taka sytuacja, wiem ze zawiniłam i bardzo zaluje. Korzystalam na rc z injecta glownie do szukania spawnerow  oraz czasami zdarzylo sie do pvp. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku oraz przepraszam jeszcze raz.
Screen banaimage.png?ex=67215955&is=672007d5&hm=ac7aad6421d921106c06df3e35672bd388424e01b70a91e4949bda9313e4fb76&=

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Bana skracam, otrzymujesz blokadę jeszcze na 10 dni. Proszę przemyśleć swoje zachowanie i uświadomić sobie, że nigdy więcej takiej taryfy ulgowej już nie będzie. Pozdrawiam.

image.png

• Administrator
Admin

odwolanie_skrocone.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...