Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

jesusinleaves

Gość jesusinleaves
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez berkowskyy,

Wyróżnione odpowiedzi

Gość jesusinleaves

Nick zbanowanego: jesusinleaves

Nick Administratora, który banowałkorkisss

Długość bana: 1dzien 2h 32 min 1 sek
Kiedy to się stało?: 18.10.2024
Opis sytuacji: Miałem działke z innymi i powiedzieli mi bym wybudował cały dom i to zrobiłem gralismy chwile poczym gdy zrobiłem cały dom sam z moimi dekoracjami z mojego pokoju zaczeły ginąc drogie rzeczy. zacząlem prosic by oddali to zapomne i tyle, zgłosilem potem kradziez ale nie miałem zadnych dowodów. wiec powiedziałem ze zabiore wszystko co zbudowałem, razem z moimi rzeczami ich zostawiłem w skrzynkach. prosze o umożenie bana to wszystko należalo do mnie i zostałęm wczesniej okradziony wiec nie chciałem im zostaiwac mojej ciezkej pracy ladnej bazy i jeszcze moje głowki które ukradli. moje miecze zbieracza głow mobów oraz 60 staków kobla któe zbierałęm. to nie sprawiedliwe 

obraz_2024-10-18_211300765.png

• Admin Forum
Admin Forum

Zamiast wymierzać sprawiedliwość samemu, trzeba było zgłosić się do administracji i wyjaśnić sytuację. Co by się nie działo nie jesteś upoważniony do niszczenia kogoś działki, dlatego też otrzymałeś blokade, następnym razem pamiętaj o tym aby zgłaszać nam takie rzeczy. Jestem za skróceniem/zdjęciem blokady, ale żeby to była dla Ciebie nauczka 

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...